Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iğrenç şeyi

Tunay Şahin 13.01.2023 - 14:28
The Boys dizisinin 4. sezonu hakkında konuşan yapımcısı "Televizyon tarihinin en iğrenç şeyi' ni gördüklerini söyledi.

Bir dizi düşünün ki yapımcılarından biri bile dizi hakkında "televizyon tarihinin en iğrenç" şeyi olarak açıklama yapıyor. Amazon'da yayınlanan The Boys dizisinin 4. sezonu hakkında konuşuyoruz.

The Boys 4. Sezon nasıl olacak? Kesinlikle İğrenç...

Amazon'da yayınlanan The Boys dizisinin 4. sezonu için çalışmalar devam ediyor. Dizide bugüne kadar, seks partileri, korkunç yemekler gibi birçok iğrençlikleri görmüş olsak da bu yapımcılar için yeterli gelmemiş olmalı ki yeni sezonda bir adım ileriye taşımayı planlamışlar.

Dizinin görsel efekt süpervizörü ve yardımcı ypaımcısı Stephan Fleet, yapım hakkında "Sanırım bu işte şimdiye kadar çalışırken en iğrenç şeyi gördüm" açıklaması ile Ttwitter'da bir paylaşım yaptı. Bunun ne olduğu hakkında bilgimiz olmasa da geçmişine baktığımızda bizi nelerin beklediğini düşünebiliriz. Amazon'un beğenilen dizisinin belki de çok tutmasının ardında yatan bu sahneler, yapım ekibinin hoşuna gitmiş olmalı ki işi daha da ileriye götürüyorlar.

The Boys 4. Sezon nasıl olacak? Kesinlikle İğrenç...

Amazon Prime'ın hitlerinden The Boys, 3. Sezon finalinde Soldier Boy'un karanlık geçmişi ve Homelander'ın oğlu Ryan Butcher'ın sahip olduğu güçler de dahil olmak üzere birçok hayran sorusunu yanıtlamıştı. 4. sezonun çekimleri geçtiğimiz yıl yapılsa da vizyona giriş tarihi bu senenin sonbaharı olarak belirlendi.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2023 02:42
O kadar Süper güçlü var ancak birbirleriyle nadiren savaşıyorlar. Bu sahneler az olunca izleyici sürekli bir beklentiyle diziyi izliyor. Bu yüzden daha gerçekçi oluyor. Bu durum biraz can sıkıcı. Biraz daha hareket istiyoruz.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2023 16:31
Tabi efendim, hemen isteğinizi yerine getiriyoruz. Başka emriniz varmı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2023 11:50
Umarım Soldier Boy bu sezon da olur yoksa oğluyla beraber Homelander'ı kimse durduramaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2023 15:28
Amazon un en kaliteli dizisi diyebilirim. Normalden daha farklı bir şekilde işlendiğinden dolayı zaten izleniyor. Ayrıca çizgi romandan daha farklı bir şekilde devam ediyor o nedenle yeni sezon daha belirsiz diyebiliriz ama dizi iğrenç sahne anlamında çok rahat davranıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2023 15:26
Gerçekten çok başaralı bir dizi. Özellikle homelander oyunculukta çıtayı aşmış..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iğrenç şeyi
İlginizi Çekebilir