Telltale Games'in baş yazarı, Insomniac Games'e katıldı

Ahmet Özçilingir 18.12.2018 - 16:02
Batan Telltale'nin eski çalışanları yeni adreslerini buluyor

Şok bir kararla iflasını ilan eden Telltale Games'ten ayrılan oyun geliştiricileri birer birer başka firmalarda işe girmeye başladı. Son olarak Telltale Games'te baş yazar olarak görev alan Mary Kenny, Marvel's Spider-Man'i geliştiren firma Insomniac Games bünyesine katıldı.

The Walking Dead: The Final Season'ın baş senaristi Insomniac Games'te

Telltale Games'ten bir diğer önemli çalışanın yeni adresi bu kez de Insomniac Games oldu. Mary Kenney, Twitter üzerinden yeni yılda Insomniac'a katılacağını duyurdu. Ne üzerinde çalışacağına dair ayrıntı vermedi, ancak Marvel'in Spider-Man'ın son DLC'sinin bu ay yayınladığı göz önüne alındığında, yeni bir projenin de Marvel's Spider-Man'in yeni DLC'si olacağı düşünülüyor. Telltale Games, geçtiğimiz aylarda, 270 personelini işten çıakrtarak kepenk kapatmıştı. Telltale Games, The Walking Dead: The Final Season üzerinde çalışıyordu, The Walking Dead: The Final Season, Skybound Games tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Eski Telltale çalışanlarının ve The Walking Dead: The Final Season'da çalışan geliştiricilerin çoğu, Skybound bünyesine katılmıştı. Ancak Mery Kenner bunlardan biri değildi. hikaye odaklı oyunların altında imzası bulunan Mary Kenney, bakalım Insomniac Games'e nasıl bir katkıda bulunacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 19.12.2018 19:49
Wolf Among Us 2'yi de bu firma çıkarsın başka bir şeye gerek yok Telltale'den kalan serilerden, Batman de fena değildi gerçik ama WAU daha efsanevi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Telltale Games'in baş yazarı, Insomniac Games'e katıldı
İlginizi Çekebilir