Temsilcimiz SuperMassice Blaze EMEA ikincisi oldu

Ersin Kılıç 24.08.2021 - 15:41
2021 VALORANT Champions Tour 3. Aşama EMEA Challengers Playoff’larına SuperMassive Blaze EMEA ikincisi oldu

Takımların, Masters Berlin’e giden 4 biletten birine sahip olmak için kıyasıya mücadele ettiği EMEA Playoff’larında sona gelindi. Temsilcimiz SuperMassive Blaze, Acend, Gambit ve G2 Esports Masters Berlin’i garantileyen takımlar oldu.

Temsilcimiz SuperMassice Blaze EMEA ikincisi oldu

EMEA Challengers Playoff’larının ilk maçında FPX’i eleyen ve ardından G2’yu mağlup eden temsilcimiz SuperMassive Blaze, Üst Eşleşme Finali’nde cNed’in takımı Acend ile karşı karşıya geldi. Turnuva boyunca güçlü oyunlar sergileyen Acend temsilcimiz SMB ile karşılaşana kadar yenilgi almamıştı. Acend, önce SMB’e ardından da Alt Eşleşmeler’de Gambit’e karşı aldığı mağlubiyetlerle EMEA Playoff’larından üçüncülük ile ayrıldı. Temsilcimiz ise bu zafer sonrasında finalde Gambit ile karşı karşıya geldi. 5 haritalık final karşılaşmalarında ilk harita olan Ascent’te SMB açık vermeden karşılaşmayı domine etti ve 13-1’lik skorla tamamladı. Bu yenilginin ardından kendini toparlayan Gambit, Split, Bind ve Haven haritalarında SMB’e kurdukları baskıyla seriyi 3-1 tamamlayarak EMEA Şampiyonu olmayı başardı. Böylelikle temsilcimiz, EMEA Playoff’larındaki üstün performansı ile EMEA ikincisi olmayı başardı.

Masters Berlin’e gidecek takımlardan bir diğeri ise EU temsilcisi G2 Esports oldu. SuperMassive Blaze’e karşı kaybettikleri karşılaşmanın ardından yoluna Alt Eşleşmeler’den devam eden G2 Berlin’e gidecek 4 biletten birini almayı başardı.

Masters Berlin’e Giden Tüm Biletler Sahiplerini Buldu!

10 - 19 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşecek olan ikinci küresel VCT turnuvası Masters için birbirinden yetenekli takımların kıyasıya mücadelesi sonucunda Berlin biletleri sahiplerini buldu. Masters Berlin’de büyük ödül ve puan havuzunun yanı sıra takımlar, Aralık ayında gerçekleşecek VALORANT Champions’a doğrudan katılmak için yarışacaklar.

Temsilcimiz SuperMassice Blaze EMEA ikincisi oldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Temsilcimiz SuperMassice Blaze EMEA ikincisi oldu
İlginizi Çekebilir