Tencent'ten PUBG benzeri mobil oyun geliyor

Hakan Hervenik 8.11.2017 - 10:29
Telefon için Battle Royale oyunu, Glorious Mission

PlayerUnknown's Battlegrounds popülaritesini arttırmaya devam ederken, diğer oyun firmalarının da benzeri oyun yaptığını görmek pek de şaşırtıcı değil. Fortnite'ın yayınladığı Battle Royale modu ile 20 Milyon oyuncuya ulaşması ve bugün itibari ile PUBG'nin de 20 milyon oyuncu barajını geçmesi oyun firmalarının daha da dikkatini çekecektir. Belirli bir süre önce Battle Royale ile ilgilenen oyun devi Tencent'den ise Glorious Mission isimli bir Battle Royale mobil oyunu geliyor.

Tencent'ten PUBG benzeri mobil oyun

Bir Çin şirketi olan Tencent, çok sayıda oyun stüdyosuna ve oyun yayıncısına sahip bir şirket. Bugün ortaya çıkan bir videodan sonra duyurulan Glorious Mission, ilk bakışta gözünüze fazla tanıdık gelebilir. Hatta bir PUBG klonundan bekleyeceğiniz her şey mevcut. Loot'dan, 100 kişilik haritaya paraşüt atlamaya kadar her şey var.

Tencent, muhtemelen bu projeden çok büyük işler bekliyor. Özellikle Honour of Kings isimli mobil oyunlarının PUBG klonu olan bir başka Çin oyununa listelerde bir numarayı kaptırmasından sonra. Bu arada bahsetmekte fayda var ki Tencent, PUBG'nin geliştiricisi Blue Hole'un %5'ine, Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games'in %40'ına ve Riot Games'in tamamına sahip.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 12:16
Çok kasar bu öncelikleri optimizasyon olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 12:12
Çinliler iyi kopya çek-... Tamam tamam adamlar iki şirketteden ısırık almış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tencent'ten PUBG benzeri mobil oyun geliyor
İlginizi Çekebilir