Tenet, bir kez daha ertelendi

Özgür Deveci 26.06.2020 - 14:42
Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı Tenet filmi bir kez daha ertelendi. Detaylar haberimizde!

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle bu yıl birçok film erteleme kararı aldı. Bunlardan biri de Christopher Nolan'ın Tenet filmiydi. Nolan imzalı Tenet'in ilk başta 17 Temmuz tarihinde vizyona gireceği açıklanmıştı. Daha sonra stüdyo, bu ayın başlarında sinemaların yeni güvenlik protokolleri altında sorunsuz bir şekilde açılması ve çalışması için filmi 31 Temmuz tarihine ertelemişti. Ancak Amerika'da, özellikle de New York'ta koronavirüs vakalarının bir anda artmasıyla birlikte film tekrar ertelendi. Ancak yine o kadar uzun değil. 31 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin 12 Ağustos 2020 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde Nolan, bu filmin kesinlikle sinemalarda izlenmesi gerektiğini vurgulamıştı. O nedenle koronavirüs pandemisi bu şekilde devam ederse yine bir erteleme haberi gelebilir. Ancak, yine de umarım bu son erteleme haberi olur.

Tenet, bir kez daha ertelendi

Tenet, bir kez daha ertelendi

THR tarafından paylaşılan bilgilere göre Warner Bros, Tenet'i ikinci kez erteledi. Filmin yeni çıkış tarihi 12 Ağustos Çarşamba günü. Böylece Tenet bir önceki çıkış tarihinden iki hafta sonraya, aynı zamanda ilk çıkış tarihinden yaklaşık bir ay ileriye taşınmış oldu.

Warner Bros. Studio ayrıca Tenet'in sinemalarda gösterilmesine ilişkin kararları ve stratejileri hakkında "Warner Bros, Tenet'i halk sağlığı yetkililerinin sinema salonlarının hazır olduğunu söyleyene kadar erteledi. Ancak, filmi sinema izleyicileri ile buluşturmakta kararlıyız. Şu anda yapmamız gereken şey esnekliktir, ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki biz bu filmi klasik bir film dağıtımı olarak görmüyoruz. İzleyicilerin filmi kendi zamanlarında keşfetmelerine olanak tanımak için filmi hafta ortasında yayınlamayı seçiyoruz, ayrıca çok farklı ve bir o kadar başarılı bir yayın stratejisi geliştirmek için normların çok ötesinde uzun bir süre beyaz perdede kalmasını planlıyoruz." açıklamalarında bulundu.

Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh ve Michael Caine gibi ünlü isimler yer alıyor. Son olarak filmin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2020 14:35
Yahu erteleyin aralığa filmi. bu ingilizlerde bir alem. Kaçıyo sanki film ?? ilk basta stream olsada olur deyip netflixe göz kirptilar sonra netflix uc kurus teklif edince zinhar olmaz sinema şart dediler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenet, bir kez daha ertelendi
İlginizi Çekebilir