Tenet filminden yeni görüntüler paylaşıldı

Özgür Deveci 21.06.2020 - 10:56
Tenet filminin yönetmeni Christopher Nolan, filmin sinemalarda izlenmesi gerektiğini söyledi. Detaylar haberimizde!

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle bu yıl birçok yapım erteleme kararı aldı. Bunlardan biri de Christopher Nolan'ın Tenet filmi. Uzun bir süredir ertelenen filmin çıkış tarihi yine ertelendi. Ancak bu sefer o kadar uzun değil. Aslında 17 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin 31 Temmuz 2020 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Ayrıca filmin yönetmeni Nolan, bu filmin sinemada izlenmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Tenet filminden yeni görüntüler paylaşıldı

Tenet filminden yeni görüntüler paylaşıldı

Christopher Nolan'ın son filmi Tenet devam eden koronavirüs pandemisi yüzünden birçok tartışmanın merkezinde yer aldı. Deadline'a verdiği röportajda filmin kapsamına ilişkin bazı açıklamalarda bulunan Nolan, filmin yetenekli oyuncu kadrosuna da dikkat çekti. “Son aşamadayız. Neler yapabileceğimiz konusunda olağanüstü heyecan duyduğumuzdan dolayı bu konuda çok fazla şey söylemek istemiyorum. Yaptığım tüm filmleri düşünüyorum, bu belki de seyirci deneyimi en büyük film olacak. Film tamamen sinema deneyimi için tasarlandı. Bu gerek görüntüsü gerek sesi ile sinemalarda izleyeceğiniz zaman keyif alacağınız bir film ve ne yaptığımızı görmeniz için çok heyecanlıyız. Geçmişte büyük filmler yaptık, ancak Tenet aksiyon düzeyi daha önce denediğimiz her şeyin ötesinde olan bir film oldu. Sanırım bu filmi geçmişte çektiğimiz aksiyon filmlerimizdeki deneyimler sayesinde çekebildik. Film, Tenet'in kalbindeki kahramanı en sıra dışı ve ikonik performansı veren John David Washington liderliğinde inanılmaz bir oyuncu kadrosuna sahip ve ben onun karakteri ile neler yaptığımızı görmenizi bekliyorum. Filmi sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyorum. Şimdi bitirmeye geri döneceğim ve tepkinizi dört gözle bekliyorum.”

Nolan, 21. yüzyılın gişe rekorları kıran en cesur ve yenilikçi filmlerini yönetti. Bu nedenle Tenet için bu kadar iddialı konuşması oldukça ilgi çekici. Geçmişte çektiği filmlerde olduğu gibi Nolan bu filmde de IMAX kameraları kullandı.

Christopher Nolan'ın imzasını taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh ve Michael Caine gibi ünlü isimler yer alıyor. Son olarak yayınlanan görüntülere buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 00:15
A aga her yerde bu filmle ilgili haberler var. NEdir bu kadar önemli yapan?
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 13:29
1. ve 2. Trailer'ı izle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenet filminden yeni görüntüler paylaşıldı
İlginizi Çekebilir