Tennis World Tour 2 çıkış tarihi duyuruldu

Özgür Deveci 9.09.2020 - 11:47
Big Ant Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak tenis oyunu Tennis World Tour 2'nin çıkış tarihi duyuruldu.

Geliştirici Big Ant Studios ve yayıncı Nacon, Tennis World Tour 2'nin çıkış tarihini açıkladı. Oyun 24 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için, 15 Ekim'de de Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunda ister önde gelen tenisçilerinden biri olarak oynayın, isterseniz kendi oyuncunuzu yaratın ve dünya klasmanının zirvesi için mücadele edin. Daha hızlı, daha gerçekçi ve daha fazla animasyonla yüklü bu oyunda, tek veya çiftlerde, yerel veya çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla birlikte tenisin gerçek heyecanını yaşayabileceksiniz.

PlayStation Store ve Microsoft Store'da ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 219,00 TL, Microsoft Store'da ise 340,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Ace sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 299,00 TL, Microsoft Store'da ise 600,00 TL ödemelisiniz. Bu arada oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılar, ünlü tenis oyuncularından Marat Safin ve Gustavo Kuerten'i içeren Legends paketine ücretsiz olarak erişim sağlayabilecek. Buna ek olarak oyunun Ace sürümünü ön sipariş verirseniz, Madrid Açık + Manolo Santana kortu, OWL Arena, Fransa Açık, Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen ve Simonne-Mathieu kortlarını içeren bir ön sipariş bonusuna erişim sağlayabileceksiniz.

Tennis World Tour 2 çıkış tarihi duyuruldu

Tennis World Tour 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya çıkacak

Tennis World Tour 2 ile birlikte dünyanın önde gelen oyuncularından biri olarak oynayabilir, her türlü zeminde oyun tarzınızı geliştirip ustalaşabilir ve dünya klasmanında zirvelere tırmanabilirsiniz. Oyunda farklı oyun modlarından birini seçerek tek, çift, yerel veya çevrimiçi olarak dünyadaki farklı oyunculara karşı mücadele edebileceksiniz.

Temel Özellikler

• Oyuncu sizin, karar sizin. Kariyer modunda yeni sezon planlamanızı yapın, ekibinizi, ekipmanlarınızı ve sponsorlarınızı yönetin. İyi mücadele ederseniz teniS dünyasının yeni yıldızı olmamanız için hiçbir sebep yok.

• Vuruş zamanlamasında, servis mekaniklerinde ve tüm oyun hamlelerinde ustalaşarak rakibinize üstünlük kurun. İster sadece eğlence için isterseniz sıralamalı modda zirveye tırmanmak için oynayın.

• Daha fazla animasyon, daha fazla vuruş, daha hızlı oyun… Sizi efsanevi turnuvaların kortlarında hissettirecek dinamik, gerçekçi ve hassas bir oynayışı deneyimleyin.

Son olarak oyunun oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tennis World Tour 2 çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir