Tennis World Tour oyunu için bir tanıtım videosu yayınlandı

Hürkan Çalışkan 28.05.2018 - 17:42
Oyunun grafikleri fena durmuyor.

Breakpoint tarafından geliştirilip Bigben Interactive tarafından yayınlanacak olan tenis simülasyonu olarak nitelendirilebilecek Tennis World Tour için bir tanıtım videosu geldi.

Gerçekçi bir kariyer modu deneyimi

İnsanların severek takip ettiği spor dallarından biri olarak Tenis dünyasını temsil edecek olan Tennis World Tour, 30 profesyonel tenis oyuncusunu bünyesinde barındırıyor. Oyun içerisinde tüm atış şekillerini öğrenecek, her bir yüzey türüne hakim olacak ve gerçekçi bir kariyer deneyimi yaşayabileceksiniz.

Tennis World Tour oyununda kariyer modu, belirlediğiniz avatarınız ile tüm dünyada en iyi olmak için mücadele etmenizi sağlıyor. Bunu yapabilmek için ise hem programınızı hem de formunuzu uygun şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Oyuncular bir turnuva da ya da gösteri maçında yer alırken mücadele etmeyi veya kenarda dinlenmeyi tercih edebilecek ve bu kariyer üzerinde etkili olacağı için oldukça önemli olacak. Mesela oyuncular arka arkaya mücadele ettiklerinde ya da dünyada aralıksız olarak seyahat ettiklerinde, yorgunluk seviyesi yükselecek ve bu durum performans kaybının yanında sakatlanma riskini de yükseltecek.

Tennis World Tour, 12 Haziran tarihinde PC için piyasada yerini alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 20:59
Sağlam bir tenis oyununu ihtiyaç var PC de. İnat gibi, kaliteli tenis oyunları PC ye çıkmıyor, Vİrtua Tennis denen saçmalık ta oynanmıyor yoklukta bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 19:29
Tenis çok zevkli bir spor genç arkadaşlara gerçekte gidip öğrenmelerini tavsiye ederim. Oyuna gelirsek güzel gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tennis World Tour oyunu için tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir