Tenten Yeni Nesille Buluşuyor

Burak Özpolat 23.10.2023 - 13:34
1930'ların sevilen çizgi romanı Tenten, Microids ve Pendulo Studios iş birliğiyle hazırlanan "Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh" oyunuyla 2023 yılında yeniden sahneye çıkıyor.

Ünlü gazeteci Tenten ve zeki köpeği Fındık, soluksuz bir maceranın içerisinde bizi tekrar büyüleyecek. Bu heyecana PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam platformlarından katılabileceğiz.

Tenten'in Maceraları Hız Kesmiyor

Tenten, çizgi dizi, çizgi roman ve filmleriyle nesilleri etkileyen bir fenomen. "The Adventures of Tintin" oyun serisinin dördüncü hikâyesi, çizgi romanın ruhuna sadık kalarak hazırlandı. "Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh", 2020'de oyun dünyasına müjdelendi. Gelişim sürecinde, oyunun grafik ve içerik anlamında büyük bir ilerleme kaydettiğini ve bu başarının, tutkulu bir ekibin özverili çalışmasıyla meyvesini verdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Tenten'in Maceraları Hız Kesmiyor: Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh

Akdeniz Macerası

Mısırlı bilim insanları, "Kih-Oskh"un kayıp mezarını araştırırken ortadan kaybolur. Bir gün Tenten'e ulaşan bir telefonla, Profesör Sophocles Sarcophagus ile Akdeniz'de bir sahil beldesinde gizli bir buluşma gerçekleşir. Profesör, Firavun Kih-Oskh'un mezarının bulunduğunu ve mezarın içerisinde değerli eşyalar olduğunu belirtir. Ancak mezarın yeri bilinmemektedir ve bilim insanları kayıptır. Kahramanımız için öncelik, bu mezarı bulmak ve içerisindeki değerli eşyaları müzeye teslim etmektir. Ancak yolculukta karşılaşılan izler, onların bu macerada yalnız olmadıklarını ortaya koyar. Oyun, Steam ve Xbox mağazalarında ön sipariş için sunuldu: Steam'de %10 indirimle 359,10 TL ve Xbox'ta 825,00 TL fiyat etiketiyle.

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh 7 Kasım'da, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2023 11:37
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenten Yeni Nesille Buluşuyor
İlginizi Çekebilir