Tepemize Legendary yağacak!

Can Arabacı 10.04.2014 - 07:46
Blizzard Legendary düşme oranlarını yine bufflıyor!
Biz daha dün gelen yamanın getirdiklerine alışmaya çalışırken, Blizzard bir kez daha Diablo III'e getireceği yeni düzenlemeleri masaya yatırarak bizi heyecanlandırmayı başardı. Oyunun yapım ekibinden Travis Day'in yaptığı açıklamalara göre Diablo III ekibinin bize bazı iyi ve kötü haberleri var.

Kötü haberler iki tane: Mor renkte isimleri olan Unique yaratıklar artık daha az eşya düşürecek ve oyundaki sandık sayısı ciddi anlamda azaltıldı. Unique yaratıkların gereğinden fazla eşya düşürdüğü için insanların spesifik olarak bu yaratıkların peşine düştükleri için ilk kararı aldıklarını açıklayan Travis Day, ikinci düzenleme için de oyundaki sandık sayısı çok fazla olduğu için sandık gören insanların artık heyecanlanamadığını sebep gösterdi.

Gelelim iyi haberlere... Öncelikle Kadala'dan Blood Shard'larla satın aldığımız eşyaların Legendary çıkma olasılığı (bir kez daha) ciddi şekilde bufflanıyor! Böylece Blood Shard'lar bu sefer gerçekten bir değer kazanıyor ve  Kadala'ya kin gütmekten de muhtemelen kurtulmuş oluyoruz. Daha da güzel olan diğer iyi haber ise Rift'ler için daha yeni eklenen +%25 daha fazla Legendary düşme oranının daha da artıyor olması! Böylece Legendary avına çıkmak isteyen oyuncular sürekli Manglemaw kesmek yerine Rift'leri tercih edebilecekler ve normalden iki kat daha fazla şansla Legendary düşürebilecekler.

Eh, doğrusu iyi haberlerin yarattığı coşku, kötü olanların etkisini çoktan sildi bile. Çok yakın bir zamanda Hotfix'le oyuna eklenecek olan bu değişiklikler gelene kadar Blood Shard'larımızı biriktirmeye odaklanalım en iyisi...

GÜNCELLEME: Hotfix an itibariyle aktif durumda!

Tepemize Legendary yağacak!
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tepemize Legendary yağacak!
İlginizi Çekebilir