TERA Online F2P oldu olacak!

Mert Günhan 30.01.2013 - 22:44
Sandığınızdan daha yakın!
TERA'nın bir süredir F2P olacağı beklenirken geçtiğimiz günlerde yapımcıdan açıklama gelmişti. Artık elimizde bir tarihte var; 5 Şubat.

TERA‘nın free-to-play modeli iki temel hesap türü içerecek: Acemi ve Kıdemli. Acemi hesaba sahip oyuncular ırk, sınıf, merci, ekipman ve oyuncuya karşı oyuncu içerikleri gibi tüm oyun içeriklerine sınırsız erişim sağlayabilecek .
 
Kıdemli hesaplar TERA’yı free-to-play’e geçişten önce satın alan oyunculara yöneliktir ve konfor açısından acemilere göre daha fazla avantaj sunar. TERA Club ise tüm oyuncular içindir: Burada oyuncuları özel binekler, günlük güçlendirme seçenekleri ve çeşitli parşömen türleri bekler. Böylece deneyim puanları ve altın geliri gibi değerler artar veya ticari temsilciler, kristal tüccarlar ve bankacı çağırılabilir.  TERA Club’ün aylık ücreti  12,95 EUR ile şimdiye kadarki abonelikle eşit tutardadır. 6 aylık üyelikte bu tutar 11,65 EUR’ya, 12 aylık üyelikte 9,99 EUR’ya düşer.

Eşya Dükkanı
Dükkan, yukarıda belirtilen güncellemelerin dışında karakter gelişimi için  iyileşme, mana ve stamina iksirleri içerecek. Oyuncuların karakter adlarını veya görünümlerini değiştirmelerine yarayan hizmet eşyaları da satışa sunulacak. Dükkan gelecekte de çok özel binekler, silah görünümleri ve kıyafetlerle dolu olmaya devam edecek.

TERA Online F2P oldu olacak!
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
TERA Online F2P oldu olacak!
İlginizi Çekebilir