Terminal Reality kapandı!

Can Arabacı 12.12.2013 - 14:33
1994 yılında kurulan firma söylentilere göre sessiz sedasız kapandı!
Nocturne, BloodRayne, Ghostbusters: The Video Game gibi oyunlara imza atmış Terminal Reality oyun basınını çalkalayan bazı haberlere göre sessiz sedasız kapanmış durumda. Nocturne ile birlikte 1999 yılında ilk kumaş fiziklerini geliştiren, BloodRayne'le kızıl saçlı, soluk tenli ve çekici bayanlara kan grubumuzu söylememeyi öğreten Terminal Reality son yıllarda Kinect Star Wars ("I am solo, Han Solo" diye dans eden Han Solo hala kabuslarımıza giriyor) ve The Walking Dead: Survival Instinct gibi bazı fiyaskolara imza atmış olsa bile yine de gidişine üzüldüğümüz bir firma oldu. Tabii eğer söylentiler doğruysa...

Şu ana kadar Terminal Reality'nin kapandığına dair elimizdeki tek bilgi 10 sene boyunca şirkette çalışan Jesse Sosa'nın Facebook sayfasında yazdıkları. Mesajında işlerin karışmaya başladığını hissettiğinde şirketi terkettiğini ve şimdi de kapanma haberini aldığında karışık duygular içerisinde olduğunu vurgulayan Jesse, şirkette çalışan herkesi hala ailesi olarak gördüğünü ve onları özleyeceğini de eklemeyi ihmal etmemiş.

Henüz resmi ağızlardan bir duyuru gelmiş olmasa da, firmanın sitesinin ve Facebook sayfasının da aylardır güncellenmemiş olması sanırız ki firmada işlerin bir süredir yolunda gitmediğini doğruluyor.

Terminal Reality kapandı!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2015 18:46
new balance???
Kalan Karakter: 300 Gönder
Terminal Reality kapandı!
İlginizi Çekebilir