TES Online için Oblivion Kapıları hikayesinin son içeriği geliyor

Ersin Kılıç 3.11.2021 - 16:17
The Elder Scrolls Online'da Oblivion Kapıları macerasının yıkıcı sonunda Deadlands'ta hayatta kalmaya çalışacağımız son içerik çıktı.

Bugün The Elder Scrolls Online'ın yıl boyu süren “Oblivion Kapıları” hikâyesinin son DLC'sini yayınlamanın heyecanını yaşıyoruz. The Elder Scrolls Online: Deadlands PC/MAC ve Stadia oyuncuları için şimdi oynanabilir. Yeni DLC Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 16 Kasım'da çıkacak. 

TES Online için Oblivion Kapıları'nın son içeriği yayınlandı

“Oblivion Kapıları” yıl boyu süren macerası yakıcı bir şekilde sonuçlanıyor. Oyuncular 20 saatlik bu aksiyon dolu finalde yeni dünyaları keşfedip alışılmadık müttefiklerle tanışarak, Dagon'un Nirn'e hükmetme planlarına engel olmalıdır. DLC hem Deadlands DLC'sindeki hem de Blackwood Bölümündeki hikâyeleri tamamlayarak açılan yeni görevler sunuyor.  

The Elder Scrolls IV: Oblivion oynayanlar, BGS klasiği olan oyundan bazı Deadlands bölümlerini hatırlayacaktır. Fakat The Burn, The Sever ve Fargrave olarak bilinen çöl metropolünde sizi bekleyen sürükleyici yeni bölgeler de var. Erimiş nehirlerden hırçın fırtınalara ve canlı ticaret şehrine kadar uzanan bu yeni bölgeler, The Elder Scrolls hikâyesini yeni yönlere doğru genişleterek en sıkı Elder Scrolls hayranının bile hayal gücüne hitap edecek. 

TES Online için Oblivion Kapıları hikayesinin son içeriği geliyor

Deadlands, ayrıca oyuncuların Homestead'lerinden özel karakter dizilimlerini hızlıca değiştirmelerini sağlayan yeni Armory sistemi ile geliyor. Oyuncular, Crown Store'dan mobilya eşyası Armory Station'ı ücretsiz alabilir ve karakterlerinin eşsiz dizilimlerini kaydetmek, yüklemek veya özelleştirmek için evlerinden herhangi birine yerleştirebilir. 

Deadlands oyun paketi, oyun içi Crown Store'dan satın alınabilir ve bu paket ESO Plus aboneliğine ücretsiz olarak dahildir. Yeni DLC, PC/MAC ve Stadia için şimdi oynanabilir ve Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 16 Kasım'da çıkacak. 

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2021 18:31
bir türlü sevemedim gitti şu oyunu.. 5 kez başladım hepsinde dayanamadım bıraktım
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2021 03:26
15 Yılını WoW'a gömmüş biri olarak,al benden de o kadar,oyun biraz sevimsiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
TES Online için Oblivion Kapıları hikayesinin son içeriği geliyor
İlginizi Çekebilir