TES V: Skyrim'deki dağı taşı daha önce hiç böyle görmediniz

Ersin Kılıç 20.04.2018 - 10:41
Oyunun grafikleri resmen çağ atladı

11.11.11 tarihinde piyasaya çıkan The Elder Scrolss V: Skyrim oyun dünyasının en önemli yapımlarından biri haline geldi. Hala gündemde olan ve farklı platfomlara çıkmaya devam eden oyunun bu kadar tutulmasındaki en büyük paylardan birisi de şüphesiz yapılan modlara ait. Oyunun grafiklerini çok daha ileri seviyeye taşıyan Photogrammetry Rocks modu ise bu olayı bir adım daha ileri götürüyor.

Skyrim'deki dağı taşı daha önce hiç böyle görmediniz

Photogrammetry Rocks modu aslında adından da anlaşılabileceği gibi oyundaki dağa, taşa etki eden bir mod. 4K ve 8K çözünürlüğü destekleyen bu özel mod "jd941" isimli mod yapımcısı tarafından yapılmış. Aynı zamanda Texture Pack içerisine de eklenen bu modlama sayesinde oyunun çok daha iyi gözüktüğü de bir gerçek. Bu yapıyı Texture Pack içerisine ekleyen LupusHegemonia isimi mod yapımcısı bu konuda bazı değişiklikler yaptığını da sözlerine eklemiş.

Oyunun birçok modunun da yer aldığı Nexus Mod sayfasında yayınlanan bu mod, son olarak 1.0 versiyona yükseltilmiş. Oyunun bu mod sayfasına buradan, videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
TES V: Skyrim'deki dağı taşı daha önce hiç böyle görmediniz
İlginizi Çekebilir