Tesla model otomobillere Atari oyunları güncellemesi geliyor

Ahmet Özçilingir 3.08.2018 - 14:12
Arabanıza koşun, Atari ile coşun!

Tesla'nın CEO'su Elon Musk; geçtiğimiz gün Twitter üzerinden, Tesla V9.0 güncellemesi ile birlikte araçlara, Atari oyunlarının geleceğini duyurdu. Elon Musk, dört hafta içinde yayınlanacak güncelleme ile birlikte, klasik Atari oyunlarının Tesla araçlarının işletim sistemine gizleneceğini belirterek, Atari'ye teşekkür etti.

Atari oyunları Tesla araçlarına geliyor

Elon Musk, Tesla Model otomobillerin bilgi eğlence sitemine, Atari oyunlarının geleceğini duyurdu. Dört hafta içinde gelecek olan V. 9.0 güncellemesi ile birlikte, otomobillere eklenecek olan klasik Atari oyunları; Pole Position, Tempest ve Missile Command. Elon Musk, Pole Position'un direksiyondan kontrol edilebileceğini de ekledi. Sürüş güvenliği açısından nasıl bir durum oluşturur bu oyunlar, bilemiyoruz ama gerçek bir arabada klasik bir yarış oyunu onamak enteresan bir deneyim olabilir.

Musk aynı zamanda Tesla için, oyun geliştiricileri de aradığını duyurdu. "Araç içi dokunmatik ekranla entegre olabilecek, süper eğlenceli oyunlar yapmak istiyoruz." diyen Elon Musk, Araç içi deneyimi eğlenceli hale getirmek istiyor. Elon Musk'ın kafasında nasıl bir araç içi deneyimi olduğu merak konusu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2018 00:23
Aslında direksiyonu tekerden ayırabilsek yarış oyununu onla oynardık. Gaz fren zaten mümkün. Güzel olurdu :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tesla model otomobillere Atari oyunları güncellemesi geliyor
İlginizi Çekebilir