Test Drive Unlimited 2 ile yarış başladı!

Merlinin Kazanı 29.01.2011 - 18:43
Otobanı alt üst etmeye hazır mısınız?
Araba yarışı tutkunlarının büyük heyecanla beklediği Test Drive Unlimited 2 sevenleri için yola çıktı...
 
Test Drive Unlimited 2 159,98 TL’den D&R, Overgame ve www.aralgame.com adresinde ön siparişe açıldı.. Ön sipariş veren oyunseverler özel indirilebilir içeriklere sahip olacak.
 
Oyun 11 Şubat tarihinde tüm satış noktalarındaki yerini alacak.

Test Drive Unlimited 2 geleneksel yarış deneyimini, oyuncuların başarılarını paylaşabilecekleri, yarışabilecekleri ve takımlar kurabilecekleri, sürekli olarak gelişen online ortam ve çokluoyuncu yarış topluluğu M.O.O.R.®: Devasa Açık Online Yarış® ile geliştiriyor. Diğer yarış oyunlarının aksine TDU2 açık dünya deneyimini gerçekçi araçlar ve performans dinamikleri ile birleştiriyor ve TDU2 ilk defa araç hasarları, hava efektleri, gündüz ve gece geçişleri ve keşfedilmeyi bekleyen yepyeni bir ada içeriyor.

Test Drive Unlimited 2 tek kişilik oyun ve çokluoyuncu deneyimini kesintisiz biçimde birleştirerek benzersiz içerik ve mücadelelere sahip dinamik bir dünya sunuyor. Test Drive Unlimited 2 otomatik güncellemeler ve kesintisiz online/offline entegrasyonu ile “daima canlı” olacak. Yenilenen tek kişilik anlatım modu ister offline, ister çokluoyuncu deneyiminin bir parçası olarak oynanabilecek.

Test Drive Unlimited 2 dünyanın en beğenilen arabalarını oyuncuların ellerine bırakıyor. Çok sınırlı sayıda üretilen bu başyapıtlar, Eden’in özel sürüş teknolojisi ile aslına tam uygun biçimde modellendi. Oyuncular araçlarını kişiselleştirerek, mekan, giysi ve aksesuarlar satın alarak online kimliklerini şekillendirebilecekler. Konsollarda görmüş olduğunuz en kapsamlı çokluoyuncu modları ve Test Drive sürüş deneyiminin yenilenmiş hali sayesinde birbirinden heyecanlı yarışlara katılabileceksiniz. Yeni yarış türleri, araç sınıfları, çevre değişimleri, mekanlar ve çok daha fazlası sayesinde bu tanınmış seri, yepyeni bir oyun deneyimi sunacak.

-Basın Bülteni
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Test Drive Unlimited 2 ile yarış başladı!
İlginizi Çekebilir