Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri yayınlandı

Kübra Erciyas 14.07.2023 - 20:06
Nacon ve KT Racing tarafından Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri ve videolarını yayınlandı.

Test Drive Unlimited: Solar Crown için hepimiz oyuncular merak içindeydik. Nacon ve KT Racing tarafından Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri ve oynanış videosu yayınlandı. Oyun Hong Kong adasında geçecek.

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri ve oynanış vidoesu yayınlandı

Oyuncular sürüş deneyimini ve yerine getirecekleri görevleri Hong Kong'da gerçekleştirecekler. Adanın 1:1 ölçekli canlandırması üzerine kurulu bir görev ağı mevcut olacak. Araba yarışlarının genel havasını korurken aynı zamanda güncel ve yeni nesil bir görsel tasarım söz konusu olacak.

Oyuncular göz alıcı araba modelleri ile karşılaşacak

Test Drive Unlimited: Solar Crown oynanış videosu yayınlandıktan sonra oyuncuları en çok heyecanlandıran noktalardan biri de araba modelleri oldu. Apollo, Ferrari, Bugatti ve aklınıza gelebilecek daha başka birçok lüks araba markasının oyunda tasarımlarını göreceksiniz. 

Araba marka ve modellerinin son derece göz alıcı detaylar ile tasarlandığını görseller ve oynanış videosu üzerinden görebilirsiniz.

Solar Crown’da oyuncular adada özgürce dolaşabilecek

Oyunun ana temasının geçtiği Hong Kong adasında oyuncular istediği gibi dolaşabilecek. Adayı keşfetme imkanı sunulurken görevler ve yarışlara katılmak da oyuncuların kendi tercihine kalacak. Yapımda özelleştirmeler kullanıcıların deneyimini güçlendirmek üzere tasarlanacak. Sosyal bir oyun deneyimi için Solar Crown iyi bir seçim olabilir.

Test Drive Unlimited: Solar Crown 2020 yılında Nacon tarafından duyurulmuştu. Oyunun çıkış tarihi olarak ise 2022 yılı gösterilmişti. Bu açıdan bakıldığında yapımın kullanıcı deneyimine sunulma tarihi 2023’e kadar gecikti. 

Oyuna dair ön gösterimler gerçekleştirilmiş olsa da yapımın lansman tarihi netleştirilmedi. Lansman tarihinin verilmemesi yapımcıdan kaynaklı görünüyor. 2024 yılına sarkmayacağı da oyun severlerin tahminleri arasında. 

Yapımın sistem gereksinimlerine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Steam üzerinde de sistem gereksinim bilgisi paylaşılmadığından minimum ve önerilen sistem gereksinimleri henüz bilinmiyor. 

Görüntüler ve oynanış videosu üzerinden ortalama cihazların sistem gereksinimlerini karşılayacak nitelikte olması bekleniyor. Yapımın tam olarak yayın tarihi ve lansman sürecine dair güncel bilgiler için takipte kalın.

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 1

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 2

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 3

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 4

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 5

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 6

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 7

Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri - 8

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2023 21:34
Forza çıtayı o kadar yükseltti ki artık yeni yarış oyunu beğenmek benim için çok zor.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2023 13:41
Forza türünün lideri şu an rakibi yok
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2023 15:39
Forza tamamen bir balon
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2023 08:49
Bence bu oyun sahte. Yani neredeyse 4 sene önce duyurusu yapıldı oyunun ve hala çıkış tarihi yok. Yani alt tarafı bir yarış oyunu. Sanki bir gta, witcher yapıyorlar gibi ne bu hype? Eğer çkınca patlarsa o zaman yanarlar :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 11:59
Rakibi Forza Horizon serisi bir oyun. Multiplayer oynayan biri olarak Horizon serisinin en büyük handikapı, yüzlerce araç barındırmasına rağmen meta, overpowered araçlar içermesi ve herkesin bu araçları kullanması. Her yarış birbirinin benzeri. Bu olayı dikkate alırlarsa başarı sağlarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 11:01
En üstteki kırmızı kasalı aracın olduğu fotoğraf, ghost recon wildlands'e ait :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2023 15:58
Bence nfs ve forza bunların çok ilerisinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Test Drive Unlimited: Solar Crown ekran görüntüleri
İlginizi Çekebilir