Testere devam filmi Spiral'in vizyon tarihi açıklandı

Özgür Deveci 25.03.2021 - 11:49
Başrollerini Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı Testere devam filmi Spiral: From the Book of Saw'un vizyon tarihi açıklandı.

Saw korku serisinin dokuzuncu filmi olacak Spiral: From the Book of Saw'un vizyon tarihi bir hafta erkene alındı. Başrollerini Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols ve Nazneen Contractor'ın paylaştığı film, 14 Mayıs 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak. Geçtiğimiz Salı günü, Disney'in Black Widow 7 Mayıs'taki gösterim tarihini değiştirerek takvimde önemli bir boşluk yarattı. Spiral, Angelina Jolie'nin gerilim filmi They Wish Me Dead ile aynı gün vizyona girecek.

Testere devam filmi Spiral'in vizyon tarihi açıklandı

Testere devam filmi Spiral, 14 Mayıs'ta vizyona girecek

Lionsgate Motion Picture Group dağıtım sorumlusu David Spitz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "New York ve Los Angeles'ta sinema salonları yeniden açıldı ve sinemaseverler en sevdikleri eğlenceye geri dönüyorlar. Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini paylaştığı Spiral, favori bir seriye yeni bir soluk getiriyor. Testere hayranlarının ve ilk Testere macerasını yaşayanların bu heyecan verici yeni filmle koltuklarına oturmalarını heyecanla bekliyoruz. Hayranlar tarafından merakla beklenen filmlerimizden biriyle izleyicileri desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu filmin güçlü bir yaz sezonu başlatacağından kesinlikle eminiz." ifadelerinde bulundu.

Spiral: From the Book of Saw, başlangıçta geçtiğimiz yıl için planlanmıştı. Ancak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle 21 Mayıs 2021'e ertelendi. Film, şehrin korkunç geçmişini ürkütücü bir şekilde anlatan cinayetlerin sorumluluğunu üstlenen saygın bir polis memuru (Jackson), dedektif Zeke (Rock) ve çaylak ortağının (Max Minghella) hikayesini konu alıyor. Farkında olmadan derinleşen bir gizemin içine hapsolmuş olan Zeke, kendisini katilin hastalıklı oyunun merkezinde bulur.

Josh Stolberg ve Pete Goldfinger tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, serinin ikinci, üçüncü ve dördüncü filmlerini yöneten Darren Lynn Bousman oturuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 14:00
bi şeyi de tadında bırakın be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 00:49
Veletken sinemada izlerdik ama artik izlemek isteyen kaldimi bu sacmaligi merak ediyorum yani para verecek adam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 14:18
Su filmin muzigine bitiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Testere devam filmi Spiral'in vizyon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir