Sevilen güçlü villain Thanos az daha yarı çıplak olacakmış

Furkan Güler 5.11.2018 - 14:35
Marvel adeta direkten dönmüş.

Marvel sinematik evreninin en sevilen kötü karakteri olmayı başaran Thanos, Infinity War ile hikayeye damgasını vurmuştu. Avengers 4'te tekrar karşımıza çıkacak olan karakter, bu kez Infinity War'un konsept tasarımlarının olduğu sanat kitabında gözüktü. Tüm karakterlerin farklı farklı şekilde çizimlerinin olduğu kitap, karakterlerin görünüşlerinin final sürüme gelmeden önce geçtiği evreleri gösteriyor. Kitapta ise Thanos, bir çizimde yarı çıplak bir şekilde resmedilmiş. Sonrasında Thanos'u yarı çıplak yapmaktan vazgeçen Marvel'ın bu kararının oldukça yerinde olduğunu söyleyebiliriz.

Thanos'un merak edilen konsept tasarımları yayınlandı

Filmin başında zırhlı olarak gözüken karakterimiz, sonrasında iki sonsuzluk taşını elde ettikten sonra korumaya ihtiyaç duymuyordu ve zırhının bazı kısımlarından kurtuluyordu. Filmin sonunda tüm sonsuzluk taşlarını toplayan Thanos, bakalım Avengers 4'te nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak?

Sonsuzluk Eldiveni'ni kullanılmaz hale getiren karakterimiz, büyük ihtimalle Avengers 4 filminden sonra Marvel sinematik evrenine veda edecek. 2019 yılında vizyona gireceği açıklanan Avengers 4 hakkında ortaya fazlaca teori bulunsa da, bazı kahramanların Avengers'a veda edeceği çoktan belli oldu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 00:01
Mavi donu var mıymış?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 21:41
Eldiven kullanılmaz hale geldiyse, o en son gördüğümüz gezegene nasıl ışınlandı?
Dikkat ederseniz, evrenin yarısını yok ettikten sonraki ışınlanmasından söz ediyorum, ayrıca net hatırlamıyorum ama sanki Marvel eldiven Thanos'dan da çok şey götürdü gibisinden bir cevabı vardı, kullanılamaz değil yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 17:40
herhalde canı sıkıldıkça 25.gezegendeki bodybuildinge gidiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thanos az daha yarı çıplak olacakmış
İlginizi Çekebilir