Thanos ile Galactus arasındaki ilişki doğru çıkacak mı?

Furkan Güler 6.08.2019 - 10:41
Ortaya atılan yeni iddia kafaları karıştırdı.

Yıllardır çizgi romanları sayesinde bizlere güzel maceralar anlatan Marvel evreni, yaklaşık son 10 yıldır beyaz perdede filmleriyle boy gösteriyor. Avengers Endgame ile nokta koyulan bu uzun hikayede ise Thanos'un MCU'yu nasıl değiştirdiğini gördük. Şimdi ise Marvel hayranları arasında Avengers Endgame'den sonra MCU'da hangi büyük kötünün ortaya çıkacağı konuşuluyor. Reddit forumlarında ortaya atılan iddiaya göre Thanos'tan sonra Galactus karakteri, MCU'nun başına bela olacak. Teoriye göre ilk The Snap hareketinden sonra Avengers ekibinin gerçekleştirdiği ikinci The Snap hareketi, Galactus'ın doğuşuna sebep oldu.

Thanos ile Galactus arasındaki ilişki doğru çıkacak mı?

Thanos'un oldukça zeki bir karakter olduğunu belirten Marvel hayranları, ilk The Snap hareketinden sonra Thanos'un zaman taşıyla ileri bir zamana gittiğini ve yaptıklarının sonucuna baktığını düşünüyor. Zamanda ileriye yolculuk yapıp mağlubiyetini gören Thanos'un, sonrasında evrenin tamamını yok etmek istediği tahmin ediliyor. Hatırlayacağınız üzere Avengers Endgame'de karşılaştığımız alternatif evrendeki Thanos, evrenin tamamen yok edilip yerine yeniden yaratılması gerektiğine inanıyordu. Bunun ise Galactus tarafından gerçekleştirileceğini düşünebiliriz. Yani Thanos, kendisine yüklediği bu misyonun başarısız olduğunu anlayınca, bu misyonu gerçekleştirmesi için omzundaki yükü Galactus'a devretmiş olabilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2019 23:03
thanos zamanda ileri geri yaptığında böyle bir durum olduğunu görse taşları yok etmek için değil, yenilmezler ekibini yada tüm evreni yok etmek için yapardı galactus zaten baştan beri vardı the snap harekei ile yok olup yeniden geri gelmiş olabilir ona bir şey diyemem ama mantık yok yazılanda
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 17:20
mk okurcu galectus büyük bit uykuda olduğunu düşün uykuda olmasaydı simdiden avengersla karsıya gelirdi bende büyük bir uykudayken the snap hareketiyle yok oldu ce 2. the snaple geri geldi ama büyük uykusundan uyanmıs olarak geri geldi!!!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 16:13
Stan Lee yani One-Above-All gelecek hepsine tek atacak görecekler en sonunda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 15:58
çevir kazı yanmasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2019 12:48
Hmmm mantıklı....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thanos ile Galactus arasındaki ilişki doğru çıkacak mı?
İlginizi Çekebilir