Thanos'tan, Antman şakalarına videolu yanıt geldi

Furkan Güler 29.03.2019 - 13:33
Thanos'u canlandıran Johs Brolin, iddiaları bu şekilde asılsız çıkarttı.

Avengers Infinity War ile Marvel sinematik evreninde iyice gözüken Thanos karakteri, bir kez daha Avengers Endgame filminde gözükecek. Bunun yanında 26 Nisan tarihinde çıkacak olan Avengers Endgame filmi için ortaya onlarca teori atılıyor. Bu teoriler arasında şüphesiz bir tanesi Marvel hayranlarını oldukça güldürmeyi başardı. Thanos ve Antman'in baş rolde olduğu bu teoride Antman, Thanos'u çok acı verici bir şekilde öldürüyor. Karınca boyutuna küçülüp Thanos o şekilde yok eden Antman'in teoride ne yapacağını muhtemelen buraları okurken anlamışsınızdır. Şimdi ise Thanos'un aktörü Josh Brolin ise kişisel Instagram sayfası üzerinden bu teoriye bir cevap verdi. Videoda Antman'i doğal yollardan vücudundan çıkarttığını belirten Brolin, teoriyi böylelikle yalanlamış oldu diyebiliriz. Johs Brolin'in videolu yanıtını buradan izleyebilirsiniz.

Thanos'tan, Antman şakalarına videolu yanıt geldi

Marvel sinematik evreninde yaklaşık 10 senedir devam eden The Infinity Saga hikayesini bitirecek film, kadrodan Chris Evans ve Robert Downey Jr'ın çıkmasına sebep olabilir. Bu sebepten dolayı MCU'nun gidişatının oldukça değişeceğini tahmin edebiliriz. Peki siz yeni film için heyecanlı mısınız? Fikrinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2019 14:35
Yaw arkadaş amma spekülasyon yaptılar ha. Bu antman minnacık olup Thanos'un ağzından girsin. İçindeyken de büyüsün oldu bitti. Aha da kurtulduk Thanostan.
Spider_hip
Spider_hip 29.03.2019 20:45
Ağzından girip, içinde büyümek falan değişik bir fantezi olmuş :) Ama muhtemelen çelik kasa içerisinde büyümeye benzer, yani büyüyemez, sıkışır, adam fazla sağlam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2019 13:47
Hahaha deli ya :D Özellikle Ryan Reynolds'la olan atışmaları çok güzel seviyorum bu adamı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thanos'tan, Antman şakalarına videolu yanıt geldi
İlginizi Çekebilir