The Alters Xbox Partner Preview'da Gösterildi

Tunay Şahin 6.03.2024 - 21:17
The Alters, Xbox Partner Preview'da tanıtılan yeni bir hayatta kalma oyunu olup, oyuncuları çorak bir gezegende ölümcül koşullardan kaçışa davet ediyor.

Xbox Partner Preview etkinliğinde, The Alters oyununun yeni oynanış fragmanı büyük bir merakla izleyicilerin beğenisine sunuldu. This War of Mine oyununun yaratıcılarından esinlenerek geliştirilen The Alters, Jan isimli karakterin, yanan bir yıldızın bulunduğu çorak bir gezegene düşmesi ve burada ölümcül koşullardan kaçmak için bir mücadeleye girişmesini konu alıyor. Ancak, bu zorlu mücadelede Jan yalnız değildir. Kendi geçmiş kararlarını manipüle ederek oluşturduğu Alter'ler, yani farklı versiyonları ile bu tehlikeli dünyada hayatta kalmaya çalışacak.

The Alter Oyununun Özellikleri ve Mekanikleri

The Alters, oyunculara sıradan bir adam olan Jan Dolski'nin kişiliğine bürünme ve aşılmaz engellerle dolu uzak bir gezegende hayatta kalmaya çalışma fırsatı sunuyor. Oyuncular, geçmişte aldıkları önemli kararlarla yüzleşirken, bu kararları değiştirerek kendilerinin yeni versiyonlarını yaratabilecek ve böylece hayatta kalma mücadelesinde önemli bir avantaj elde edebilecekler. Alter'ler, değerli kaynakları çıkarma, yaşamı sürdürme, üssün onarımı ve gerekli aletlerin yapımı gibi çeşitli becerilere sahip olacak ve bu süreçte oyuncularla derin bağlar kuracaklar.

The Alters, oyunculara, yaşamak için ne tür kararlar almaya hazır olduklarını sorgulatan derin bir hikaye ve karakter gelişimi sunuyor. Oyun, gezegenin döngüsünden yararlanarak kaynak çıkarma ve üs bakımı gibi temel hayatta kalma mekaniklerini de içeriyor. Bu yılın sonlarına doğru Windows 11 PC'ler ve konsollar için satışa sunulacak olan The Alters, piyasaya çıktığında PC Game Pass ve Xbox Game Pass'te de mevcut olacak, bu da oyuna geniş bir erişim sağlayacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Alters Xbox Partner Preview'da Gösterildi
İlginizi Çekebilir