The Avengers: Age of Ultron'da, Avengers 4 göndermesi olabilir

Furkan Güler 23.10.2018 - 10:18
Avengers 4'ün ismi The Avengers: Age of Ultron'da gösterilmiş olabilir.

Son günlerde Marvel hayranlarını satıp sarmalayan Avengers 4 dedikodularına bir yenisi daha eklendi. Reddit kullanıcısı HelsenDiaN, Avengers 4'ün isminin The Avengers: Age of Ultron'da gösterildiğini iddia etti. Geçtiğimiz günlerde sızıntı bilgilerden öğrendiğimiz, ancak hala resmi olmayan Avengers 4'ün isminin Avengers Annihilition olduğu meğerse The Avengers: Age of Ultron'da gösterilmiş.

Avengers 4'ün ismi ne olacak?

The Avengers: Age of Ultron'da, Vision karakterinin Thor'un yardımıyla hayata getirilmesinden sonra Scarlet Witch'in, Vision'a "I looked into your head and saw annihilation" (Kafanın içine baktım ve yok ediliş gördüm) demesinin yeni Avengers 4'ü işaret ettiği tahmin ediliyor.

Diğer bir yandan Annihilition isminin Marvel için büyük bir anlam ifade ettiğini belirtelim. Annihilition adı altında büyük bir hikaye barındıran Marvel, filmin ismini büyük ihtimal bu şekilde yapacaktır. Çünkü yetkililer Avengers 4'ten sonra hikayenin uzun bir süre daha devam etmesini istiyor. Yakın zamanda fragmanı çıkacak olan film, büyük bir heyecanla bekleniyor. Infinity War'un ardından akıllarda soru işareti bırakan yapım, bakalım bizlere neler gösterecek?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 23.10.2018 21:47
Avengers ile ilgili bu kadar haber yapıyorsunuz ki çoğu önemli bile değil ancak Star Wars 9 ile ilgili bir çok daha önemli haberler varken birini bile yapmıyorsunuz. Bir şey demiyorum dediğimizde yorum yayınlanmıyor bu ve bir site de daha.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2018 18:21
Sizi bilmem ama ben Star Wars'ı izlemeyen biri olarsk haberlerden gayet memnunum ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2018 13:44
Geri dönüş olmayacak mı, neden yok oluş olsun? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Avengers: Age of Ultron'da ortaya çıkan büyük detay!
İlginizi Çekebilir