1/2

The Avengers

Mahmut Saral 23.04.2012 - 22:21
Süper kahramanlar, dünyayı kurtarmak için bir arada!
Gün geçtikçe süper kahraman temalı filmlerle biraz daha kaynaşıyoruz. Bir zamanlar kağıt yapraklarla insanlarla buluşan bu hayali kahramanlar, daha sonra çizgi filmler, ardından da envai çeşit ürünlerle tüketicilere sunuldu. Son yıllarda da peşi sıra beyazperdede boy göstermeye başladılar (Tabii daha önesi de vardı, şu an altın dönem denilebilir). İşte onlardan en yenisi ve belki de en kalabalık ekibin bulunduğu süper kahraman filmi; The Avengers!

The Avengers çizgi roman serisi, Stan Lee ve Jack Kirby tarafından tasarlanmıştı. İlk sayısı eylül 1963'te çizgi roman severlere sunulan seri, süper kahramanlardan oluşan The Avengers isimli ekibin, dünyayı tehdit eden tüm unsurları ortadan kaldırmak için verdiği mücadeleleri konu alıyordu.

Barındırdığı kadro sebebiyle Marvel'ın en çok bilinen ve ilgi gören çizgi roman serilerinden olan The Avengers, 2010 yılında bir TV animasyon serisi olarak da hazırlanmıştı. Şimdi ise, diğer birçok süper kahraman serisinin yaptığı gibi beyazperdeye adım atmaya hazırlanıyor. Üstelik fazlasıyla iddialı olarak! Uzun süredir beklenen The Avengers, bu yılın en iddialı filmlerinden bir tanesi!