The Avengers oyunu çevrimiçi TPS bir oyun olabilir

Furkan Güler 3.09.2017 - 12:26
The Avengers Project hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.
Beyaz perdeyi süper kahramanlar ile donatan Marvel'ın, Square Enix ile ortaklığında geliştirilen The Avengers oyunu hakkında bazı yeni bilgiler elde etmeyi başardık. The Avengers oyununun geliştirici ekibinde yer alan Crystal Dynamics'in açtığı bazı iş ilanları, oyun hakkında yeni detaylar veriyor. Yeni nesil Tomb Raider oyunları ile olumlu eleştiriler toplayan Crystal Dynamics, açtığı iş ilanlarında The Avengers Project için TPS ve siper alma mekaniklerine hakim ve çevrimiçi oyunlar konusunda tecrübeli tecrübeli elemanlar aradığını belirtti.


Square Enix karakterlerinin yanında Marvel evrenine ait süper kahramanlara da yer veren oyun hakkında elimizde kısa bir fragmandan başka bir şey yok. Ancak açılan iş ilanlarına bakılırsa The Avengers Project olarak adlandırılan oyunun, yer yer yeni nesil Tomb Raider'a benzeyebileceğini söyleyebiliriz. Ancak oyunun çevrimiçi modunun da bulunacağını göz önünde bulundurursak, oyunda herhangi bir senaryo modunun da yer almayacağını varsaymak mümkün. Belki de Square Enix ve Marvel, güzel bir hikaye temeli üstüne oturtulan oyun yerine, tamamen genel kitleye hitap eden bir oyun üzerinde de çalışıyor olabilir. Oyun için açılan üç adet ayrı iş ilanını merak ediyorsanız buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2017 15:26
marvelin en iyi oyunu lego oyunlarıdır onuda marvel yapmıyor zaten,tıraş bu işler belki haklarını sonye satarlarsa spiderman gibi iyi bir avengers oynu görmemiz mümkün filmler sıktı zaten hep aynı klasik hikaye...
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2017 20:58
Tabi canım sony de kendi yapıyor zaten spider man oyunumu doğru.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2017 17:11
Bir Spider-Man oyunu gibi AAA oyunu yapamadılar yazıklar olsun.Tabi kolayı varken kim girsin böyle bir riske.Neyseki EA yapıyor ismi farklı olsa da bir İron-Man. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2017 01:21
Marvelin en dandik oyunları olan Lego oyunları yerine adam akıllı bir oyun yapılabilir. Spider-Man PS4 gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2017 15:23
Yeter bıktık kalite yoksunu online oyunlardan. Marvel Heroes var zaten başkasına gerek yok. Adam gibi kafayı çalıştırıp kaliteli grafikli sağlam hikayeli oyun yapsınlar. Yemişim ps1 grafikli online oyunlarını yeter be. Umarım online sadece mod olarak vardır. Single player olması şart bu oyunun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Avengers oyunu çevrimiçi TPS bir oyun olabilir
İlginizi Çekebilir