The Avengers Project, yeni bir stüdyonun ellerine bırakıldı

Ahmet Özçilingir 14.08.2018 - 11:07
The Avengers için yeni ekip kuruldu

Crystal Dynamics; Bellevue / Washington'da yeni bir stüdyo açtı. Crystal Northwest adındaki yeni stüdyo, Marvel çizgi romanlarına dayanacak olan The Avengers Project'e odaklanacak. Stüdyonun başındaki isim Scot Amos, yeni stüdyoda sektörün önemli isimleri ile birlikte çalışacaklarını belirtti. Bu gelişme, uzun süredir beklenen The Avengers projesinin de hız kazanmasına neden olabilir.

The Avengers Projesi için yeni stüdyo açıldı

The Avengers Project, Temmuz 2017'de duyurulduğunda büyük heyecan yaratmıştı. Ancak o günden bu güne kadar Crystal Dynamics'ten, Avengers oyunu ile ilgili ses seda çıkmadı. Gelen söylentilere göre, Shaun Escayg'ın Avengers Projesinin başında, yaratıcı yönetmen olarak yer alacak. Visceral Games'den Stephan Barry ise, oyun yönetmeni olarak Crystal Dynamics tarafından The Avengers Project'in başına getirilmişti. Gelen son bilgilere göre, Crystal Dynamics, toplanan bu ekip için yeni bir stüdyo kurdu. Crystal Northwest stüdyosu, tamamen Marvel'in sevilen çizgi roman ve film serisi Avengers'in oyunu için çalışacak. Bu gelişme sonrasında uzun süredir haber alınamayan The Avengers projesinden oynanış görüntüleri gelmeye başlayacaktır diye ümit ediyoruz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2018 20:26
Oyunun şu anyapımına başlanıyor diye anladım ben. Yabancı sitelerden anladığım. Yani en az seneye e3 e kadar bi görüntü göremeyiz gibi en iyi ihtimalle...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2018 15:12
Hadi bakalım iyi bir oyun olmasını çok isterim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Avengers Project,  yeni bir stüdyonun ellerine bırakıldı
İlginizi Çekebilir