The Banner Saga, PS4'e ve Xbox One'a geliyor

Hürcan Köse 16.12.2015 - 16:23
Eşsiz macera deneyimini bir de yeni nesilde yaşayacağız
Bugün PlayStation Blog'da yayınlanan habere göre The Banner Saga, 2016'nın Ocak ayında PlayStation 4 platformuna gelecekmiş.

Direk olarak Blog'dan aldığımız açıklama şöyle;

"John Watson uzun bir süredir oyunu konsollara port etmek için uğraşıyor. Bu süreç sadece The Banner Saga'yı konsollara uygun hale getirmeyi değil, ayrıca kullanıcı arayüzünü de PS4 ve Xbox One koluna uygun bir hale getirmeyi sağladı.

John ve Mark Cooke kullanıcı arayüzünü yeni kollara uygun hale getirirken basitleştirerek aynı zamanda da gerçek formuna sadık kalmasını sağlamak için uzun uğraşlar verdi. The Banner Saga'nın PS4 versiyonu için verilen emekten memnunuz ve bir an önce kendi maceranıza başlamanız için sabırsızlanıyoruz.

Sık sık oyunumuzun Disney, Game of Thrones ve Mass Effect karışımı olduğunu duyuyoruz. The Banner Saga, hikayesi yaptığınız seçimlere göre değişen bir oyundur. Yani yolda bir ayrım ile karşılaşıp bir seçim yapmanız gerekebilir. Bu seçimin ani etkileri olacağı gibi, yolda sonradan karşımıza çıkacak olan etkileri de olabilir. Hikayemizin gidişatını dallanık budaklanan koca bir hikaye olarak düşünüyoruz. Herkesin eninde sonunda geleceği nokta aynı olacak. Fakat herkesin bu noktaya geldiğinde altında bulunduğu şartlar aynı olmayacak.

The Banner Saga, PS4'e ve Xbox One'a geliyor
The Banner Saga'nın tasarımı nerede olursak olalım kendini öne çıkarmayı başarıyor. Anrie Jorgensen, The Banner Saga'nın sanat tasarımcılığını yaparken Amerikalı usta sanatçı Eyvind Earle'dan oldukça fazla esinlenmişti. Ama ayrıca ufak da olsa Ingri ve Edgar Parin D'Aulaire'in çocuk kitapları olan Şanslı Leif ve Nors Mitleri Kitabı'ndan da esinlenmiştir.

Ayrıca oyunun Fransızca, Almanca, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve İtalyanca dil destekleriyle geleceğini söylemekten memnuniyet duyarız. Dünya çapında insanların bu epik Viking hikayesini tecrübe etmeleri için sabırsızlanıyoruz ve kendi maceranıza 12 Ocak 2016 tarihinde başlamanızı dört gözle bekliyoruz.

The Banner Saga, PS4'e ve Xbox One'a geliyor
Bütün desteğiniz içi tekrar teşekkür ediyoruz. The Banner Saga 2 için de çalışmalara başladık ve bu konuda da sizi çok yakında aydınlatacağız. The Banner Saga'da bulunan kayıtlı dosyalarınızı sakın silmeyin çünkü ikinci oyundaki seçimleriniz de o dosyalara bağlı."

Siz ne diyorsunuz? Sizce The Banner Saga, PlayStation 4'e ve Xbox One'a gelmesi gereken bir oyun muydu? Benim gibi hala oynamadıysanız ve oynamak istiyorsanız güzel bir fiyat etiketiyle kaçırılmaması gereken bir yapım olur. Ama yapımcı firmanın nasıl bir fiyat politikası uygulayacağını henüz bilmediğimiz için bir şey diyemiyoruz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Banner Saga, PS4'e ve Xbox One'a geliyor
İlginizi Çekebilir