The Batman filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 23.08.2020 - 04:38
Robert Pattinson'u Kara Şovalye olarak izleyeceğimiz The Batman filminin ilk fragmanı DC FanDome etkinliğinde yayınlandı.

The Batman ilk fragmanı ile nihayet geçtiğimiz dakikalarda karşımıza çıktı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle çekimleri aksayan filmin son olarak vizyon tarihi değişmişti. Beklenen ilk fragman hafta sonu boyunca devam edecek olan DC FanDome etkinliğinden geldi.

The Batman filminin ilk fragmanı DC Fandome etkinliğinde yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda genel olarak atmosfer ve hikaye işleyişinden önemli detaylar içerdiğini görüyoruz. The Riddler karakterinin bilmecelerine başladığı fragmanın en dikkat çekici diyaloğu ise Batman'den geliyor. "I am vengeance" ifadesinin (ben intikamım) hikaye adına bizi oldukça merak ettirdiğini söylememiz gerekiyor. Açıkçası fragman genel olarak beni tatmin etti diyebilirim. Filmin geçtiğimiz dakikalarda yayınlanan bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

The Batman hakkında

Hikayeye yeni bir başlangıç yapacak olan The Batman filmi önümüzdeki yıl, tam tarih vermek gerekirse 1 Ekim 2021'de gösterime girecek. Çekimleri salgının kontrol altına alınması sonrasında devam edecek olan  ve Matt Reeves'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmde Bruce Wayne rolünü ünlü oyuncu Robert Pattinson üstlenecek. Filmin kadrosunda ayrıca Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wrighti John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, ndy Serkis ve Colin Farrell gibi oyuncular yer alıyor.

Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 05:02
Teaser bu kadar iyiyse fragmanın güzelliğini düşünemiyorum.Yönetmen de doğru kişi,Batman'in karanlık havası,iğrenç espriler yok.Bu filmin güzel olmaması için bir neden yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 20:16
yahu filmin daha %30 u çekilmiş. Ne abarttınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 15:44
Zenci Gordon zenci Catwoman oldu olacak Batman'i de zenci yapsalarmış. Vitaminsiz cosplay gibi duran Batman, sinema değil resmen dizi olmuş bir yapım ve bunu beğenen azınlık. Gülüyorum sadece Ben Affleck varken bunu beğenen zevklerini sorgulasın herşey zevkler renkler değildir bazı şeyler ortadadır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 12:11
bence iyi duruyor filmden umutluyum. batman year 1 havası var. nolan üçlemesi bitti artık bunu kabullenip hayatınıza devam edin arkadaşlar. zaten o üçlemenin batmanin orjinal hikayesiyle alakası da yoktu. nolan ın batman yorumuydu o. şimdi başka insanların yorumunu izleyeceğiz ağlamayın artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 10:09
Christian bale'ciler abi bale efso nolan gbi olmaazz diye anırmadan yazayım. Adamlar istediği gibi film çeker. İstediği gibi de kurallara uymaz. Size mi sorucaklar nasıl çekelim diye. İzlemezsiniz olur biter.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 12:09
ne oluyor gordon zenci olunca? ben de kadroda sırf siyahi bir oyuncu barındırmak için karakterin siyahi yapılmasına karşıyım ama bu filmi mahvetmez. avengers nick fury de olduğu gibi. witcher da da çok ağladılar ama diziye bir etkisi olmadı. boş şeylere takılmayın önemli olan hikaye ve oyunculuk
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 12:24
Ne kadar terbiyesiz ve boş bir yorum. Ne yani? Sen "anırmayın" deyince hiçkimse istediğini yazamayacak mı? Asıl sen anırma, önce saygıyı terbiyeyi öğren. Ve evet, pattinsondan hiçbir beklentim yok ve sjw saçmalığına gordon'ı da zenci yaptılar, sjw filmlere ne olduğunu da hepimiz biliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Batman filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir