The Batman setinden yeni görseller paylaşıldı

Özgür Deveci 20.10.2020 - 12:54
Matt Reeves'ın yönettiği ve senaryosunu Mattson Tomlins ile birlikte yazdığı The Batman filminin setinden yeni görüntüler paylaşıldı.

Matt Reeves'ın yönettiği ve senaryosunu Mattson Tomlins ile birlikte yazdığı The Batman filminin setinden yeni görüntüler paylaşıldı. Yayınlanan görsellere baktığımızda genel olarak set ortamının yanı sıra Gotham City Polis Departmanı ve resmi Gotham City logo tasarımlarını görüyoruz. Yerel yazar ve fotoğrafçı Joshua Mellin'in resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle İngiltere’de gerçekleşen çekimlere Mart ayında süresiz olarak ara verilmiş, ancak normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte geçtiğimiz Eylül ayında yeniden sete dönülmüştü. 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu an tüm hızıyla devam ediyor.

The Batman setinden yeni görseller paylaşıldı

The Batman setinden yeni görseller paylaşıldı

İster çizgi romanlarda ister beyaz perdede olsun, Bruce Wayne'in hikayesini konu alan her yapımda Gotham'ın kendisi her zaman öne çıkan unsurlarından biri olmuştur. Yerel yazar ve fotoğrafçı Joshua Mellin tarafından çekilen fotoğraflar, filmin Chicago çekimlerinden bazı kareler içeriyor. Fotoğraflarda yıpranmış GCPD araçlarını, Gotham City logolu sokak tabelalarını, Gotham Gazetesi'nden posterler ve diğer arka plandaki olasılıklara daha yakında bakıyoruz.

4 Mart 2022 tarihinde sinemaseverler ile buluşması planlanan, Away, Tales from the Loop ve The Cloverfield Paradox gibi yapımlardan tanıdığımız Matt Reeves'ın imzasını taşıyan filmin oyuncuları arasında Robert Pattinson (Bruce Wayne / Batman), Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton / Riddler), Colin Farrell (Oswald Cobblepot / Penguen), Jeffrey Wright (James Gordon), John Turturro (Carmine Falcone), Peter Sarsgaard (Gil Colson), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) ve Jayme Lawson (Bella Reál) gibi ünlü isimler yer alıyor. Son olarak kimler bu filmi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 15:24
balon begins coming soon
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Batman setinden yeni görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir