The Boys dizisinin 2.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 9.07.2020 - 14:25
Amazon Prime'ın belki de en eğlenceli ve sağlam işlerinden biri olan The Boys dizisi 2.sezonu ile geri dönüyor. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

İlk sezonu ile beğeni toplayan Amazon yapımı The Boys dizisinin 2.sezon fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda dizinin 2.sezonu için kısa bir teaser videosu yayınlanmıştı. Bu kısa videoda belki de ilk sezondan çok daha fazla Black Noir karakterini görmüştük. teaser videosundan sonra 2.sezon için uzun bir fragman da geldi. Bu fragmanda ise işlerin iyice sarpa saracağını görüyoruz.

The Boys dizisinin 2.sezon fragmanı yayınlandı

Dizinin 2.sezonunda ekibin iyiden iyiye kanun kaçağı durumuna düştüklerini görüyoruz. Bir taraftan kanun güçleri ile mücadele eden ekip, diğer taraftan süper kahramanlara karşı durmaya çalışacaklar. Aynı zamanda Vought şirketinin perde arkasını da açığa çıkartmaya çalışacaklar gibi duruyor. Ekibin üyelerinin kararlılığı biraz sekteye uğramış gibi dursa da Karl Urban tarafından canlandırılan Butcher, her zaman olduğu gibi dik duruşu ve karizmasıyla onları toparlayacak gibi gözüküyor.

Ayrıca fragmandan 2.sezonun çok daha aksiyon dolu olacağını ve yeni karakterleri bünyesine katacağını da görüyoruz. Garth Ennis ve Darick Robertson'un aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisini izlemediyseniz tavsiye ediyoruz. Alıştığınız süper kahraman konusuna oldukça farklı bir açıdan yaklaştığını söyleyebiliriz. 4 Eylül'de yayınlanacak dizinin 2.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 22:14
süper dizi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Boys dizisinin 2.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir