The Bureau: XCOM Declassified oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu

Furkan Güler 1.12.2017 - 10:09
Oyunu vakit kaybetmeden kütüphanenize ekleyin.

The Bureau: XCOM Declassified adı ile karşımıza çıkan taktiksel TPS oyunu, Humble Bundle üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyunun Steam kopyasını veren Humble Bundle, The Bureau: XCOM Declassified'ı 2 Aralık'a kadar tüm oyunculara hediye ediyor. Suikaste kurban giden JFK'nin döneminde geçen oyunda insanlığa kurtarmak adına gizli bir devlet biriminde görev alarak ilerliyoruz. Ana karakterimiz olan William Carter ise sahip olduğu ekiple birlikte görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyor.

The Bureau: XCOM, Declassified Humble Bundle üzerinde ücretsiz oldu

The Bureau: XCOM Declassified, 2013 Ağustos'ta PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için çıkmıştı. Çıktığı dönemde geçer puanlar almayı başaran oyun, maalesef beklediği etkiyi yapmakta güçlük çekti. 2K Marin'in geliştirdiği oyunun teması, kendini diğer oyunlardan ayırıyor. 1940'ların Amerika'sına gelecek temasını ekleyen yapımcı ekip, ilk bakışta oyunun albenisini  oldukça yükseltebilmişti.

Hala The Bureau: XCOM Declassified'ı denemediyseniz bu fırsatı kaçırmamızı öneriyoruz. Son olarak oyunu bir kez kütüphanenize eklediyseniz sonsuza kadar bir kopyasının sizde kalacağını belirtelim. Yani oyunu isterseniz sonra da oynayabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2017 17:25
amme hizmeti için teşekkürler mk nını takip etmenin en güzel yollarından biri böyle haberler elbette
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Bureau: XCOM Declassified ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir