Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

The Callisto Protocol için çarpıcı bilgiler geldi

Yapımcı Glen Schofield, The Callisto Protocol için bekleyenleri heyecanlandıracak çarpıcı bilgiler paylaştı.

The Callisto Protocol için çarpıcı bilgiler geldi

Gamescom sırasında TheGamer ile yaptığı bir görüşmede Dead Space ve The Callisto Protocol oyunlarının arkasındaki önemli isim Glen Schofield, çarpıcı yeni bilgiler paylaştı. Yeni bilim-kurgu korku oyununda daha fragmanlarda gösterilmeyen bir "takipçi" bulunuyormuş.

The Callisto Protocol oyununda birileri bizi takip edecek

Schofield umursadığı tek şeyin iyi oyunlar yapmak olduğunu ve insanların The Callisto Protocol oynarken bunu Dead Space ile karşılaştırmadan yapmalarını istediğini belirtti. İki oyun arasındaki farkları da açıkladı.

"Evet, yeni oyun bir bilim kurgu korku oyunu, ama farklı. Bazı benzerlikleri var çünkü ikisini de yapan benim... İnsanlardan Dead Space'i unutmalarını istemiyoruz ancak bir kenara koymalılar. Hikayeyi anlatma şeklimiz sinematiklerle ve videolarla oyuna iyice giriyor. Karakter çok konuşuyor, ayrıca bir takipçi var ve oyunda başka karakterler de var. Bu yüzden farklı hissettirmeli."

The Callisto Protocol için çarpıcı bilgiler geldi

Bu açıklamada bahsi geçen "takipçi" ile ilgili henüz hiçbir bilgi paylaşılmamıştı. Schofield da ilk kez adını bu görüşmede zikretti. Hatta kendisine sorulduğunda sıradaki fragmanlarda göstermeyi düşündüğünü söylüyor. Bu nedenle daha fazla detaya girmeden önce resmi açıklamanın gelmesi lazım.

Oyunda bu tarz karakterlerin olması da aslında Schofield'ın bahsettiği gibi yapımı Dead Space'den alıp uzaklaştırıyor. Bildiğiniz gibi Dead Space'de yalnız ve izole bir deneyim hüküm sürüyordu.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Dead spacede'de vardı bu takipçi. İLk oyunda hani geminin ateşleyicisi ile yakıyorduk. 2. oyunda daha sık geliyordu falan. Aynı mantıkla olacak ama resident evil mr.x ayarında olacak sanırım.

0 puan
MO
MK Okuru

Game pass e gelicekmi inş gelir

0 puan
MO
MK Okuru

Ne oynucaz nightborg mu ne güzel oyun iste .

0 puan
MO
MK Okuru

Re2 remake teki mr x ve 3 teki nemesis gibiyse olmasın oyunda kaçmaktan zevk alamıyorsun atmosferden falan. Zaten re3 benim için mercenaries modunun remake i gibiydi.

0 puan
MO
MK Okuru

Takipçi derken bizi sürekli takip eden bir düşmandan bahsediyor yüksek ihtimal. RE 2 Remake teki Mr X. yada RE 3 teki Nemesis gibi.

0 puan
MO
MK Okuru

Cirt

0 puan