The Callisto Protocol vahşet dolu bir oyun olacak

Alparslan Gürlek 29.06.2022 - 11:17
The Callisto Protocol ve Dead Space'in direktörü, Dead Space'in yeni oyunun yanında kibar kalacağını söylüyor. Kan gövdeyi götürecek.

Dead Space'in de arkasındaki fikir babalarından olan The Callisto Protocol direktörü yeni oyunun yapısı hakkında ve özellikle yapılan kıyaslamalara ithafen yeni açıklamalar yaptı. Bildiğiniz gibi Dead Space de uzayda geçen bir bilim-kurgu korku oyunuydu ve kanlı sahneler konusunda hiç geri adım atmıyordu. Geliştirici Striking Distance yaptığı yeni açıklamalar ile, yeni oyunlarının da bu konuda hiç geri kalmadığını söylüyor.

The Callisto Protocol oyununda kan gövdeyi götürecek

The Callisto Protocol oyuncuları 2320'ye, Jüpiter'in uydusu Callisto'ya götürecek. Bu gezegen, Black Iron adında suçluların yaşadığı bir koloniye ev sahipliği yapıyor. Oyuncular ana karakter olan Jacob Lee rolünü üstlenecekler. Ortalık karışıp gizemli yaratıklar meydana çıktığında ve ölüler bir şekilde yeniden canlanarak sağda solda gezmeye başladığında her şey tepetaklak olacak.

The Callisto Protocol vahşet dolu bir oyun olacak

Dead Space gibi vahşet dolu sahneleri ekranlarda göstermekten vaktiyle hiç çekinmemiş olan geliştirici Striking Distance, The Callisto Protocol için de aynısını söylüyor. Oyunda oldukça kanlı ve vahşi sahnelere yer verilecek. Oyunun yönetmeni ve stüdyonun kurucularından Glen Schofield, Eurogamer'a oyun hakkında şunları söyledi:

"Gerçekten oldukça korkunç sahneler var. Vahşet öğeleri için bir motorumuz var. Karakterleri kesip biçmek, kırmak, kemiklerinin dışarı çıkması gibi birçok farklı renderımız var. Ayrıca çalışanlarımız özel yetenekleriyle her şeyin ıslak görünmesini sağlıyor."

Oyunda savaştığınız düşmanları kemikleri ortaya çıkacak şekilde kesebilecek ve hatta yüzlerinin ve kafalarının bile farklı bölümlerini parçalara ayırabileceksiniz. Dead Space'i vahşet dolu bir oyun olarak hatırlıyorsanız, Schofield The Callisto Protocol için "Dead Space'e kıyasla çok daha gelişmiş" diyor. Şimdi oyunun savaşlarda neden ağırlığı yakın dövüşe verdiğini anlıyoruz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 11:28
Çok muhteşem olmasına gerek yok 92 tl'lik fiyatıyla tam bir f2p olsa da olur ama yine de o paranın hakkını vereceklerine olan inancım tamdır.
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 17:14
92TL ye aldık ama hepimiz bize göre 92TL.
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 13:46
92 tl olarak satılıyordu bi ara Steam'de, kazara...
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 12:31
Oyun 92 tl degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 14:52
Şakak kemiğine girmiş levye görüyorum hocam. Gusam mı hocam
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Callisto Protocol vahşet dolu bir oyun olacak
İlginizi Çekebilir