Dead by Daylight Oyunu: The Casting of Frank Stone

Tunay Şahin 8.12.2023 - 05:00
Supermassive Games tarafından yaratılan The Casting of Frank Stone, Dead by Daylight evreninde geçen tek oyunculu bir oyun. 2024'te yayınlanacak.

Supermassive Games tarafından yaratılan ve Dead by Daylight evreninde geçen tek oyunculu bir video oyunu olan The Casting of Frank Stone duyuruldu. Bu oyun, Until Dawn ve The Quarry gibi başarılı oyunların yaratıcısı Supermassive Games'in imzasını taşıyor.

Dead by Daylight Oyunu The Casting of Frank Stone Duyuruldu

The Casting of Frank Stone, Dead by Daylight'ın korku dolu dünyasında geçen, hikaye odaklı, tek oyunculu bir macera. Supermassive Games ve Dead by Daylight'ın yapımcısı Behaviour Interactive'in yaptığı basın açıklamasına göre oyunda, "her kararın önemli olduğu korkunç bir gizemi çözmek" üzere oyuncular Oregon'daki bir çelik fabrikasının derinliklerine dalacaklar.

Yeni Karakterler ve Antagonist

Oyun, Cedar Hills'in gizemini araştıran orijinal bir karakter kadrosuna sahip olacak. Oyunun en azından kısmen odaklandığı başlık karakteri Frank Stone, şiddet dolu geçmişiyle bir grup genç üzerinde etkili bir antagoniste dönüşüyor.

Geliştiricilerin Açıklamaları

Behaviour Interactive'in Ortaklıklar Başkanı Mathieu Côté, Dead by Daylight topluluğuna farklı deneyimler sunma arzusunu belirtirken, Supermassive Games'ten Steve Goss, Dead by Daylight'ın dünyasında geçen bu yepyeni hikâye için duydukları heyecanı dile getirdi.

Ortaklık ve Yeni Projeler

Behaviour ve Supermassive'in bu ortaklığı, Mayıs ayında duyurulmuştu. Ayrıca, Scavengers serisinin arkasındaki Midwinter Entertainment, temaları açgözlülük ve güç arzusu olan çok oyunculu bir kooperatif oyun üzerinde çalıştığını doğruladı.

İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Belli Oldu

Farklı Girişimler ve Yayın Tarihi

Dead by Daylight, daha önce de farklı oyun türlerine adım atmıştı. Örneğin, flört simülasyonu Hooked On You, geçtiğimiz yıl çeşitli platformlarda yayınlanmıştı. The Casting of Frank Stone'un 2024 yılında Windows PC, Xbox Series S, Xbox Series X ve PS5 platformlarında yayınlanması bekleniyor.

The Casting of Frank Stone, Dead by Daylight'ın daha geniş dünyasına yeni bir bakış açısı getiriyor ve hem serinin hayranlarına hem de yeni oyunculara hitap edecek bir hikaye vaat ediyor. Bu yeni oyun, korku oyunu tutkunlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Casting of Frank Stone
İlginizi Çekebilir