The Crew 2 için ücretsiz bir güncelleme yayınlandı

Ersin Kılıç 16.03.2022 - 11:34
The Crew 2'nin 5.sezonunun ilk bölümü American Legends, ücretsiz bir güncelleme ile oyuna ekleniyor.

Ubisoft yaptığı açıklama ile The Crew 2, 5. Sezon’un ilk bölümü “American Legends”ı duyurdu. Ubisoft'un açık dünya motor sporları oyununa getirilen en son güncelleme yarın Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC için Ubisoft Store ile Epic Games Store’da yayımlanacak.

The Crew 2 için ücretsiz bir güncelleme yayınlandı

Amerika'da dolaşıp farklı şirketlerin sunduğu görevleri tamamladıktan sonra, 5. Sezon'un ilk bölümü: American Legends, oyuncuların geçmişten gelen eşyaları, günlükleri ve karakterleri bulabilecekleri bir yer olan Arşivlere girmelerine olanak tanıyacak. Tüm bu ögeler, oyuncuları ABD'nin dört bir yanında bulunan gömülü hazinelere götürebilecek ipuçlarıdır. Oyuncular keşfetmek istedikleri hikâyeyi seçecek, ipuçlarını takip ederek ülkeyi dolaşacak ve Amerika'nın en ikonik araçlarından bazılarını koleksiyonlarına ekleyecekler. Her hafta, tüm oyunculara ücretsiz olarak iki yeni hikâye sunulacak. Örnek olarak, 16 Mart'ta oyuncular çarpıcı Porsche 550 Spyder'ı keşfedebilirler.

American Legends'a yepyeni bir Motorpass eşlik edecek. Bu Motorpass; Chevrolet Corvette C7 ZR1 2019 (Hypercar), Dodge Challenger SRT® Demon Awaken Edition (Sokak Yarışı), Ford Mustang Fastback Stunt Edition (Sokak Yarışı) gibi araçların yanı sıra kozmetik eşyalar, kıyafetler, kredi paketleri (Crew Kredileri ve Bucks) ve daha fazlası da dâhil olmak üzere hem ücretsiz hem de seçkin olmak üzere 50 kademede yeni özel ödüller sunacak.

LIVE Summit deneyimi, bu bölüm boyunca yeni bir haftalık grup yinelemesiyle devam ediyor olacak. LIVE Summit’ler sırasında tek bir hedef var: Liderlik tablosunda mümkün olduğunca sıralamanın üstlerine çıkmak. Her hafta en iyi oyuncular, sıralamalarına göre özel eşyalar ve araçlarla ödüllendirilecek. Ubisoft ayrıca The Crew 2 desteğinin bir yıl daha uzatıldığını duyurdu. 5. Sezon’dan sonra 5. Yıl başlayacak ve oyuna yeni özellikler, ince oynanış ayarları ve teknik güncellemeler dâhil olmak üzere üç yeni içerik sezonu getirecek. Özellikle The Crew® 2, bu yaz PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 60 FPS'de çalışacak şekilde güncellenecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 19.03.2022 04:30
60fps ve yeni içerik gelmesi güzel oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Crew 2 için ücretsiz bir güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir