The Crew 2, kısa bir süreliğine bedava oldu

Ersin Kılıç 10.04.2020 - 14:22
Amerika'yı baştan sona dolaşabildiğimiz, hava, kara ve deniz araçlarını kullanabildiğimiz The Crew 2, kısa bir süreliğine bedava oldu.

Devasa oyun alanı ile dikkat çeken The Crew 2'nin kısa bir süre için bedava olduğu açıklandı. Ubisoft son günlerde Covid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle bazı önemli oyunlarını dönem dönem bedava olarak kullanıcılara sunuyor. Nitekim geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed: Origins bir süreliğine bedava olmuştu. Şimdi ise sırada The Crew 2'nin olduğu açıklandı.

The Crew 2, kısa bir süreliğine bedava oldu

Yapılan açıklamaya göre The Crew 2, Uplay platformunda 13 Nisan tarihine kadar bedava oldu. Oyunun PC sürümünü an itibari ile UPlay üzerinden indirebilir ve Pazartesi gününe kadar bedava olarak oynayabilirsiniz. Süresi dolduğunda ise oyun yeniden ücretli hale gelmiş olacak. Yani internet hızınızın en azından zaman kaybetmemek için iyi olması gerekiyor da diyebiliriz.

Yarış otomobilleri dışında su ve hava taşıtlarını da kullanabildiğimiz The Crew 2, başta da belirttiğim gibi özelliklde devasa harita sistemi ile dikkat çekiyor. Amerika'yı baştan başa dolaşabildiğiniz oyunda multiplayer özellikleri de ön planda yer alıyor. Oyunu buraya tıklayarak ya da UPlay hesabınız üzerinden indirebilirsiniz.

The Crew 2, kısa bir süreliğine bedava oldu

The Crew 2 hakkında

Efsanevi mekanlarda sınırları zorla, yeni deneyimler edin. Karla kaplı Rocky Dağlarının üzerinde, bulut ve sisler arasında uç, New York'un arka sokaklarında lastiklerini yak, asfaltları ağlat, Misisipi nehri boyunca yolculuklara çık, Büyük Kanyon'un her metresini keşfet! Rüyalarını süsleyen hiper araçlarını ve efsanevi Amerikan motorlarını kullan, en çevik akrobasi uçaklarının ve su motorlarının dümenine geç. Bu bütünüyle yeniden tasarlanmış Amerika'da eğlenceli ve zorlu deneyimlerin sonu yok!

The Crew 2'de favori aracının direksiyonuna geçip açık bir dünyayı keşfediyorsun. Fast Fav özelliği sayesinde, tek bir tuşa basarak bir araçtan diğerine geç ve bu muazzam ve kesintisiz açık dünyanın sunduğu bütün potansiyeli deneyimle. Rüyalarının arabasına bin ve Los Angeles sokaklarında dolaş, oradan çevik akrobasi uçağının kokpitine geçerek gökdelenlerin üzerine yüksel ve Hollywood'un muhteşem manzadasına yukarıdan bak, sahile ulaşıp Pasifiğin sularına indikten sonra müthiş bir sürat motoruna geçiş yap. Eğlence ve heyecan olasılıkları sınırsız!

Ülkenin dört yanındaki farklı motor sporları gruplarına katıl: Sokak yarışçıları, profesyoneller, off roadcular ve serbest stilciler seni bekliyor. Her biri seni yeni yolculuklara çıkaracak, kendi motor sporları disiplini ve kültürleri ile tanıştıracaklar. Yarışlara katıl, meydan okumalara yanıt ver, kendi kişisel tarzını oluştur ve geliştir, rüyalarının araçlarını topla, kişiselleştir ve sergile, ve nihayet Amerikan motor sporları dünyasına damganı vur.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2020 14:19
Ben sidisi var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2020 08:27
anladığım kadarıyla pazartesine kadar ücretsiz deneme şansımız var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2020 02:18
Hafta sonu oynamak ücretsiz diye biliyordum ben?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2020 20:11
haber için teşekkürler. download ile uğraşmadan hemen geforce now üzerinden oynayabilirsiniz aklınızda bulunsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 10.04.2020 18:21
45 gb indirdim 45 dakika dayanabildim gerçekten vasat bir oyun the crew çok daha iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Crew 2, kısa bir süreliğine bedava oldu
İlginizi Çekebilir