The Crew 2'nin tüm platformlardaki beta testi için kayıtlar başladı

Hakan Hervenik 26.12.2017 - 15:35
Peki nasıl ve nereden?

The Crew 2'nin beta testi için kayıtlar başladı. Üç farklı platformda aynı anda gerçekleşecek olan betaya katılmak için ise bir Ubisoft hesabınız olması gerekiyor. The Crew 2, bir çok farklı aracı açık bir dünyada çevrimiçi çoklu oyuncu olarak kullanabildiğimiz bir yarış oyun. Normalde oyunun 2018'in Mart ayında raflarda yerini alması bekleniyordu. Ancak, bu ay yapılan duyuruda oyunun çıkış tarihinin Nisan ile Eylül ayı arasına ertelendiği belirtilmişti. İlk oyuna göre daha fazla içeriğe ve etkinliğe sahip olacak olan oyun, kitlesi tarafından merakla beklenmekte.

The Crew 2'nin beta testi için kayıtlar başladı

The Crew 2'nin PlayStation 4, Xbox One ve PC'de gerçekleşecek olan beta testine kaydolmak için, ilk olarak beta kayıt sayfasına gitmeniz gerekiyor. Buradan beta testine girmek istediğiniz platformu seçerek " Register Now " diyoruz ve sonrasında Ubisoft hesabınızla giriş yaparak, e-mail adresinizi onaylıyorsunuz. Eğer bu yolları izlediyseniz, beta testi için hazırsınız demektir. Şimdi yapmanız gereken şey ise Ubisoft'un beta tarihlerini duyurmasını beklemek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2017 10:21
Closed betaya katılan biri olarak diyebilirim ki, oyun tırt. Uçak ve bot eklenmesi yanında senaryonun olmayışı oyunun havasını öldürmüş durumda. Uçakla havada süzülürken arabaya dönüşmek çok leş. Fizik ilk oyundan daha kötü,(tekne sürüş fiziği güzel) grafikler ise ilk oyunun makyajlısı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Crew 2'nin beta kayıtları başladı
İlginizi Çekebilir