The Crew Motorfest oynanış videosu sızdırıldı

Tunay Şahin 6.06.2023 - 10:34
Ubisoft, The Crew Motorfest için gerçekleştirdiği firma içinde gerçekleştirilen beta testten 25 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı.

Ubisoft, The Crew Motorfest'in serideki en iyi açık dünya aksiyon-sürüş deneyimi oyunculara sunmak için var gücü ile çalışa dursun, firma içi gerçekleştirilen kapalı bir testten sızan 25 dakikalık oynanış videosu, yeni oyunun ne aşamada olduğunu gösteriyor.

The Crew Motorfest oynanış videosu

Honolulu'nun sokaklarında yarışacak olan oyuncular, yanardağ yamaçlarından aşağı inip, yemyeşil yağmur ormanlarının derinliklerinde maceraya atılacak, virajlı dağ yollarında sürüklenecek veya sadece güneşli kumsalda dinlenecek.

Paylaşılan videonun bit hızı gerçekten düşük. Bu nedenle, videonun kalitesi gerçekten çok düşük ve her şey bulanık görünüyor. Video Youtube üzerinden paylaşılmış ancak elbette beklenildiği gibi Ubisoft tarafından kaldırtılmış olsa da bu linkten de izlenebiliyor.

The Crew Motorfest oynanış videosu sızdırıldı

Videoda oynanışı izleyebilirken aynı zamanda oyunun haritasına ve görevlerine de kısa bir bakış atabiliyoruz.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre, 12 Haziran'daki Ubisoft Forward etkinliği sırasında The Crew Motorfest, firmanın çevrimiçi gerçekleşecek olan etkinliğinde gösterilecekti. Bu sürpriz kilit altında kalsa da, bu kadar uzun bir oyun demosunun çevrimiçi olarak sızdırılmış olması geliştiriciler için bir darbe oldu.

Çıkış tarihi olarak sadece 2023'ü bildiğimiz Crew Motorfest, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ve Series S, Microsoft Windows ve Amazon Luna için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 6.06.2023 14:00
Bu ne ya leş… TDU Solar Crown’ı bekliyoruz.
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2023 11:57
kötü olacağını nereden biliyorsun?
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2023 18:39
Sanki o güzel olcak ta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Crew Motorfest oynanış videosu
İlginizi Çekebilir