The Crew: Wild Run için yeni bir video yayınlandı

Alperen Yüksel Altuğ 6.10.2015 - 10:29
Beta tarihi de verildi
Ivory Tower liderliğinde, Ubisoft Reflections ile birlikte geliştirilen ve geçtiğimiz yılın son ayında piyasadaki yerini alan The Crew, yeni ek paketi için gün saymaya başladı.

Geçtiğimiz aylar içerisinde açıklanan The Crew: Wild Run isimli ek paket için, yayımcı firma Ubisoft yeni bir video ile bizleri karşıladı. Otomobillerin haricinde, artık motorsikletlerin de oyun içerisinde oynanabilir hale getirecek ek paket; bunun yanında ise birçok oyun modunu bizlere sunmaya hazırlanıyor. Bu oyun modları arasında yer alan The Summit ise gizemini korumaya devam ediyor.

Ayrıca yayımcı ekip, ek paket için bir beta olacağını daha önceki zamanlarda aktarmış idi. Yayınlanan video ile, beta tarihi de belirlendi. Bilgisayar platformu için gelecek olan The Crew: Wild Run Beta, 15 Ekim tarihinde ulaşılabilir olacak ve 19 Ekim tarihinde ise sona erecek.

Yenilenen araçlar, güncellenen haritalar, yeni oyun modları ve performans güncellemeleri ile oyunu keyifli yapacak olan The Crew: Wild Run, 17 Kasım tarihinde raflardaki yerini alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2015 19:58
Konsollara gelmiomu beta :d
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2015 17:30
Grafikler biraz günümüzün dışında kalmış, araç dinamikleri zayıf, yine kalitesiz ve gereksiz oyun yapılacak gibi gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Crew: Wild Run için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir