The Cuphead Show için Netflix tarafından resmi duyuru geldi

Mehmet Akif Zımba 28.06.2020 - 17:50
Studio MDHR, King Features ve Netflix ortak çalışmasının ürünü olan The Cuphead Show için yapılan bir paylaşımda, bir ilk bakış fragmanı yayımlandı.

Harika çizimleriyle ve oynanışıyla tanıdığımız bir oyun serisi olan Cuphead, The Cuphead Show adıyla Netflix üzerinden yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde Netflix ekibi resmi Twitter hesapları üzerinden bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda da platformlarına yeni eklenecek olan bir serinin ilk bakış videosu bulunuyordu.

Bu seri, yunun yapımcı ekibi olan Studio MDHR ve bir basım şirketi olan King Features ortak çalışmasıyla bizlere sunulucak. Karakter odaklı bir komedi olarak planlanan diziyle birçok maceraya atılacağız. Bu maceraların odağında ise, Cuphead ve kardeşi Mugman bizlere eşlik ediyor olacak.

İkilinin birbirine zıt olan ikilinin, Cuphead'in düşüncesizliği ve Mugman'in temkinli ve aynı oranda uysal yapısı, başlarına türlü dertler açacak. Çeşitli maceralarına eşlik ettiğimiz süreçte, yaşadıkları yer olan Inkwell Adaları'nda, birbirlerinin ardını kolladıklarına şahit olacağız.

The Cuphead Show için Netflix tarafından resmi duyuru geldi

Netflix, The Cuphead Show için kısa bir fragman yayımladı

Netflix ekibinin paylaşmış olduğu ilk bakış fragmanına, hemen buradan göz atma şansına erişebilirsiniz. Paylaşılan bu video içeriğinde seride emeği geçen birçok kişiyi bizlerle tanıştırıyor. Üstelik söylenene göre bu seri için fazla da beklemeyeceğiz. Videoda çok net bir şekilde görüldüğü üzere "Çok yakında" ibaresi bulunuyor. Böylece çok yakında daha detaylı bir fragman görme ihtimalimiz olabilir.

İlk olarak 2017 yılında PC ve Xbox One için çıkmış olan oyun, daha sonra 2019 yılında Nintendo Switch için de çıkmıştı. Özellikle boss savaşları ile oyuncuların beğenisini toplamış olan Cuphead, tamamı elle çizilmiş olan iki boyutlu bir platform oyunu.

Dünya çapında dört milyondan fazla kopya satmış olan oyun, birçok ödüle de layık görülmüştü. Oyunun tamamında ustaca çizilmiş bölgeler ve karakterlerle karşılaşıyoruz. Bu durum da oyunun nostaljik havasını bizlere fazlasıyla yaşatıyor.

Studio MDHR, geçtiğimiz yıl yayımlanması beklenen son Cuphead DLC'sini içinde bulunduğumuz 2020 yılına ertelemişti. Delicious Last Course ismiyle gelecek olan bu genişleme paketi için hala kesin bir çıkış tarihi belirlenmemiş durumda. Studio MDHR bizlere daha kaliteli bir ürün sunmak ve bu süreçte de çalışanlarına daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak için böyle bir karar almış bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Cuphead Show için Netflix tarafından resmi duyuru geldi
İlginizi Çekebilir