Project Cars 3 28 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak

Alparslan Gürlek 25.06.2020 - 15:40
Güneş gözlüğünüzü ile beraber emniyet kemerlerinizi takmayı unutmayın. Project Cars 3 oyunu 28 Ağustos tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Codemasters tarafından satın alındıktan sonra Slightly Mad Studios tarafından gelecek ilk Project Cars oyunu olan Project Cars 3 için çıkış tarihi yaklaşıyor. Diğer modern yarış simülasyonlarından dersler çıkarıp not almış ekip, yeni oyunlarında bunlara ağırlık verecek.

Project Cars 3, 28 Ağustos'ta çıkacak

İlk oyun Project Cars çıktığı zaman özellikle yarış simülasyonları arasında ses getiren bir oyun olmuştu. Gerek grafik kalitesi gerek ise oynanış bakımından ders niteliğinde bir iş yapılmıştı. Oyunun başarısı devamında ikinci oyunu da getirdi, Project Cars 2 de artık yavaş yavaş bütün yarış oyunlarının yarış simülasyonlarına dönüştüğü bu zamanda popüler oyunlar arasında yerini aldı. Geçenlerde bahsettiğimiz gibi Project Cars 3 de resmi olarak duyurulmuştu. Oyun için çıkış tarihi de resmi olarak duyuruldu.

Project Cars 3 28 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak

Project Cars 3'te eğer bir araba hoşunuza gittiyse ve kullanım açısından rahatsanız, o arabayı geliştirip ayarlayarak kariyerinize onunla devam edebileceksiniz. Bunlar aslında bir önceki oyunda da vardı fakat ekip, yeni oyunda daha kapsamlı olduğunu söylüyor. Ayrıca aracınızda değiştirdiğiniz boyalar da çevrimiçi yarışlarda diğer kullanıcılar tarafından görülebilecek.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacağı belirtilen oyun için çıkış tarihi 28 Ağustos 2020 olarak duyuruldu. Bu duyuruya rağmen PC alanından hala ses seda yok. Epic Games Store ya da Steam üzerinden oyuna dair herhangi bir listeleme yapılmadı. Oyunu PC kullanıcılarına leylekler getirmeyecek ise yakın zamanda herhangi bir platformda PC için bir listeleme görebiliriz. Herhangi bir listeleme olmadığı için oyunun Türkiye'deki fiyatı konusunda da bir belirsizlik mevcut. Ancak Project Cars oyunları oldum olası pahalı olmuştur, kaldı ki Bandai Namco Türkiye'ye çok güzel oyun satar.

Bandai Namco demişken, an itibariyle Steam platformu üzerinde Bandai Namco yayıncı indirimi var. Oyuncular Bandai Namco'nun oyunlarına indirimli fiyatlardan ulaşabilirler, Project Cars 2 de şuanda indirimde olan oyunlar arasında. Project Cars 2 %85 indirim ile 30TL gibi bir fiyata alınabilir. Ayrıca Bandai Namco'nun sevilen diğer oyunları Tekken, Dark Souls serisi gibi güzel indirimler de an itibariyle yapılıyor. İndirim akşam 20:00'da sona erecek. Dilerseniz Bandai Namco Yayıncı İndirimi için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Cars 3 28 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak
İlginizi Çekebilir