The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yeni video geldi

Ersin Kılıç 15.04.2020 - 10:58
Supermassive Games'in farklı bölümlerden oluşan oyunu Dark Pictures Anthology'nun 2. halkası olan Little Hope'un yeni bir videosu daha yayınlandı.

Korku ve gerilim atmosferi ile dikkat çeken The Dark Pictures Anthology serisinin 2. halkası olan Little Hope için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bandai namco firması tarafından yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda, oyunun atmosferine ve hikayesine değinildiğini görüyoruz. The Dark Pictures Anthology: Little Hope, daha önce de belirtildiği gibi yaz aylarında çıkacak. 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yeni video geldi

Supermassive Games imzasını taşıyan oyunun ilk halkası olan Man of Medan, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında karşımıza çıkmıştı. Man of Maden çıkmadan önce The Dark Pictures Anthology'nin bir seri olacağı belirtilmiş, hatta oyunun dağıtımcısı olan Bandai Namco, Little Hope duyurusunu da gerçekleştirmişti. Bu fragmana baktığımızda ise Man of Maden'ı işaret eden Gemi logolu kitap ve Little Hopu'u işaret eden kitap dışında iki kitap daha olduğunu görüyoruz. Her ne kadar mum arkasındaki kitapta bir logo olup olmadığı belli olmasa da en azından serinin 4 bölümden oluşacağını da söylemek mümkün.

İlk oyunda olduğu gibi PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkacak yapım, oyuna da adını veren Little Hope isimli bir kasabada geçecek. Farklı film projelerinden hatırladığımız Will Poulter'ın yer aldığı projede öğretmen ve dört kolej öğrencisinin başından geçen doğa üstü olaylara tanıklık edeceğiz. Labirent serisi dışında Narnia filmlerinde de boy gösteren Pouter, son olarak Bandersnatch ve Ritüel filmlerinde karşımıza çıkmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 16.04.2020 14:25
Türün ilk oyunu olan Until Dawn'ın atmosferi çok iyiydi bence. Taa ki olayın gizem noktası katil olmaktan çıkıp, doğa üstü yaratıklara bulaşana kadar. Ondan sonra gerilimini ve ciddiyetini kaybetti bence. Man of Maden'da atmosfer olarak gizemli bir atmosfere sahipti ama o da çok kısa sürdü bence. Gizemli gemi atmosferini tam yansıtamadı sanki. Serinin yeni oyunu, Until Dawn uzunluğunda olur umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yeni video geldi
İlginizi Çekebilir