The Dark Pictures Anthology serisi yeni güncellemeler alacak

Atıf Doğan Özcan 29.09.2022 - 12:08
Namco Bandi, The Dark Pictures Anthology oyunları olan Man of Medan ve Little Hope için birkaç yeni özellik içeren güncellemeler geleceğini açıkladı.

Oyuncular tarafından çok sevilen yapımlar olan The Dark Pictures Anthology’ne ait Man of MEdan ve Little Hope için gelecek olan güncellemeler duyuruldu. Güncelleme detayları oldukça umut vaat edici. Yeni gelecek olan bazı özellikler ile oyuncuları bir süre daha oyunda tutmaya yetecek yenilikler bunlar.

The Dark Pictures Anthology güncellemeleri geliyor, işte detayları

The Dark Pictures Anthology’nin ilk iki bölümü olan Man of Medan ve Little Hope için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunlar için yeni seçenekler ve yeni zorluk ayarlarını içeren ancak bunlarla da sınırlı kalmayan yeni güncelleme bugün erken saatlerde açıklandı. Ayrıca The Dark Pictures Anthology’nin ilk bölümüne yeni oynanış ve karakter ölümlerini içeren yeni bir genişletilmiş bölüm eklendi.

The Dark Pictures Anthology serisi yeni güncellemeler alacak

2015 yılında Supermassive Games, Until Dawn  isimli interaktif korku oyununu yayınladı. Oyunun kritik ve bir o kadar ticari başarısının ardından geliştirici, The Dark Pictures Anthology olarak bilinen bir dizi benzer korku oyunu yapmaya devam etti. Man of Medan ve Little Hope oyuncular tarafından biraz eleştiri almış olsalar da, geliştirici hala oyunları desteklemeye hazır ve oldukça istekli.


Bu yılın başlarında Supermassive Games Nordisk Games tarafından satın alınmıştı ve bu gelen güncellemelerin bu satın alımla alakalı olabileceği çok muhtemel. The Dark Pictures Anthology iki oyunu içinde güncelleme yapılacağını açıklayan Namco Bandai, halli hazırda oyunlara sahip olanlara ücretsiz yeni bir güncelleme yayınladı. Firma, güncellemenin detaylarını YouTube kanalından bir video aracılığıyla detaylandırdı.

İlk iki oyun için yapılan güncellemeye ek olarak, Supermassive Games şu anda serideki başka bir oyun üzerinde çalışıyor. The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me Kasım ayında piyasaya sürülecek.  Bu serinin ilk sezonunun son bölümü olacak. Firmanın ikinci sezonu yapıp yapmayacağı ise şimdilik belirsiz, ancak geliştiricinin seriden uzaklaştığını ve ayrılmaya başladığını belirtmekte fayda var.

Man of Medan ve Little Hope şu anda PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S'de mevcut.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Dark Pictures Anthology serisi yeni güncellemeler alacak
İlginizi Çekebilir