The Dark Pictures: Little Hope oynamaya ne dersiniz?

Alparslan Gürlek 27.08.2020 - 16:15
The Dark Pictures: Little Hope için yayınlanan bir interaktif fragman, oyunun bir kısmını YouTube üzerinden deneyimlemenizi sağlıyor.

The Dark Pictures: Little Hope için yayınlanan bir interaktif fragman ile oyunun küçük bir kısmını kararlar vererek oynayabiliyorsunuz. Aslında pek oynamak denemez ancak Bandai Namco'nun yeni yöntemiyle oyuna dair daha net fikir sahibi olabileceksiniz.

YouTube'da The Dark Pictures: Little Hope oynayın


Dün YouTube üzerinden Bandai Namco America tarafından yayınlanan bir interaktif fragman ile The Dark Pictures: Little Hope oyununa dair daha net bir görüş elde ettik. Verdiğiniz kararların çok etkili olduğunu bildiğimiz oyun için yayınlanan fragman da karar vermenize olanak sağlıyor. YouTube'un bir özelliğini çok etkili şekilde kullanarak bir nevi oyunu oynamamıza olanak sağlamışlar. Kötü kararlar vermeye hazır mısınız?

Fragmanın tamamını izleyip tüm kararları vermeden yazının devamını okursanız bir çeşit spoiler ile karşı karşıya kalırsınız. Lütfen önce deneyiminizi tamamlayın.

İlk videonun ortalarına doğru size üst kısımda "Karar vermeye hazır olun" şeklinde bir uyarı geliyor. İki karakterden biriyle oynamak için karar vermenizi istiyor, biri hepimizin çok sevdiği Andrew, diğeri de kimsenin ısınamadığı Angela. İkisini de deneyip tarafınızı seçin.

Bu kararı verdiyseniz daha zoru yolda. Yerden sürüne sürüne gelen bir çeşit mahlukat aşağıdaki iki yoldaşınızın üzerine ilerlerken, birini kurtarmayı seçmeniz, diğerini ise kendi yeteneklerine bırakmanız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde bu oyun ile ilgili bir haberimizde karakterlerden birini işaret ederek "ilk onu öldürürdüm" diyen biri vardı. Arkadaşım! Bugün senin günün.

The Dark Pictures: Little Hope oynamaya ne dersiniz?

Etkileşimli fragman üç bölümden oluşuyor, son bölümde bir karar vermiyor, sonucu görüyorsunuz. Oyunun çıkışına dair detaylar da son bölümün sonunda görünüyor. Benim için keyifli bir deneyimdi, hatta bütün kararları tek tek yaptım, muhtemelen oyunu da böyle oynarım. Ancak oyunun çıkmasına biraz daha var gibi görünüyor.

The Dark Pictures: Little Hope 30 Ekim 2020 tarihinde raflardaki yerini alıyor. Ayrıca oyunun Special Bundle sürümünü alırsanız içinde sizin için ana oyunu, 15cm ebatında Marry'nin bez bebeğini ve 4 tane de oyunun temasıyla tasarlanmış metal disk kutusu veriyor. Supermassive Games'in geliştirdiği ve Bandai Namco'nun yayınladığı oyun gayet güzel görünüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 21:18
Yav bu adamlar beceriyor bu işi de anormal abartı jumpscare olayına giriyorlar. Hele ki Until Dawn'da bir şeyini çıkarmışlardı. Öyle sahneler var ki her canlı korkar.. Gerilimi sadece oydu (ne zaman jumpscare yiyeceğim?) Keşke şunu daha düzgün yapsalar da.. Umudum pek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Dark Pictures: Little Hope oynamaya ne dersiniz?
İlginizi Çekebilir