The Darkness 2 için çok özel isimler

Merlinin Kazanı 18.02.2011 - 14:06
2K Games, The Darkness 2’de Mike Patton ile anlaştı!
Başarılı müzisyen ve ses sanatçısı, bir kez daha The Darkness’ı seslendiriyor…

2K Games bugün başarılı şarkıcı, söz yazarı ve ses sanatçısı Mike Patton’ın 2007 yılında çıkan The Darkness’ın devam oyunu The Darkness™ II’de yeniden The Darkness’ı seslendireceğini duyurdu. Faith No More, Mr. Bungle ve Peeping Tom gruplarının tanınmış vokalisti, avangard rock sanatçısı Mike Patton benzersiz sesini, kaos ve yıkımın doğaüstü temsilcisi The Darkness’a veriyor. 2K Games The Darkness II’yi 2-4 Mart tarihleri arasında San Francisco’da düzenlenecek 2011 Oyun Geliştiricileri Konferansında basına gösterecek.

The Darkness 2 için çok özel isimler
The Darkness II’nin hikayesinin, The Darkness karakteri olmadan eksik kalacağının altını çizen  2K başkanı Christoph Hartmann, “Mike Patton’ın bu karaktere kazandırdığı eşsiz bakış açısı, The Darkness dünyasında çok önemli bir rol oynuyor” diye konuştu.

Oyuncular, 21. yaş gününde The Darkness’ın şeytani güçlerini, bu laneti kendisinden önce taşıyan babasından devralan Jackie Estacado karakterini canlandıracaklar. Jackie ışıktan uzak durup gölgelerde kalarak The Darkness’ın inanılmaz güçlerini çağırabilecek, düşmanlarını ölümcül Şeytan Kolları ve doğaüstü yetenekleriyle yok edebilecek ve bu sırada kendisini tüketmekte olan şeytanın alaylarına dayanmaya çalışacak.

Kötü adam olmanın çok önemli olduğunu ve  The Darkness’ında olabilecek en kötü karakter olduğunu vurgulayan Mike Patton, “Senaryoyu okudum, Jackie’nin ruhu resmen işkence görüyor. Hayatını cehenneme çevirmek için can atıyorum” dedi.

The Darkness II, oyuncuların bir yandan iki silahıyla ateş ederken diğer yandan Şeytan kollarıyla nesneleri ve düşmanları yarmasını, tutmasını ve fırlatmasını sağlayan Dört Yönlü oynanışıyla geleneksel birinci şahıs oyun kalıplarının dışına çıkıyor. Oyun ışığa karşı karanlığın kullanımı, derin ve sürprizlerle dolu hikaye anlatımı ve çizgiroman kökenlerine sadık kalan, el çizimi grafik tekniğiyle diğerlerinden ayrılıyor.

Top Cow Productions, Inc. tarafından yaratılan doğaüstü korku çizgiroman serisine dayanan The Darkness II, 2011 sonbaharında Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için piyasaya çıkacak.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Darkness 2 için çok özel isimler
İlginizi Çekebilir