The Day Before çıkış tarihi ertelendi

Emir Özkayalar 5.05.2022 - 17:46
Hakkında bilgiler yavaş gelen yapım sürpriz bir haberle gündemdeki yerini aldı. The Day Before çıkış tarihi 2023’ertelendi

The Day Before çıkış tarihi maalesef ertelendi fakat oyunun grafik motoru için yeni bir haber geldi. 2021 senesinin Ocak ayında duyurulan The Day Before, yayınlanan fragmanları ve oynanış videoları ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Kıyamet sonrası dünya temalı bir oyun olan The Day Before, enfekte olmuş insanlarla hayatta kalan insanların mücadelesini konu alacak.

Oyun, zombi sürüleriyle mücadele bir yana diğer oyuncularla araba, ev ve gökdelenlerin lootlanması üzerine de mücadele edilecek bir MMO yapısına sahip. Geliştirici ekip Fntastic’in, oyun ile ilgili oldukça büyük hedefleri var. 

The Day Before çıkış tarihi 2023 yılına kaydırıldı

The Day Before çıkış tarihi ertelendi

Oyunda farklı mekanikler bizleri bekleyecek. Örnek vermek gerekirse çamurlu bir arazide araç kullanırken aracınızın çamura saplanıp kalması gibi. Oyun hakkında bilgiler yavaş bir şekilde gelmekte. Oyuncular son olarak oyunun PC çıkışından sonra Xbox Series X ve PS 5’e geleceğini öğrendi. Steam’de en çok istek listesine eklenen oyunlardan birisi olan The Day Before çıkış tarihi ertelenmesi ile gündemdeki yerini aldı.

2022 Haziran olarak duyurulan çıkış tarihi, son yapılan resmî açıklama ile 2023’e ertelendi. Oyun dünyasında gecikme haberleri oldukça alışılmış bir durumdur. Ancak çıkışına sadece birkaç hafta kalan bir oyunun neredeyse 1 sene ertelenmesi nadir görülür. Geliştirici ekip Fntastic, IGN’e yaptığı açıklamada oyunu Unreal Engine 5 ile yapmak istediklerini bu yüzden ertelendiğini söyledi.

Son zamanlarda popülerliği artan Unreal Engine 5 grafik motoru, böylece hanesine yeni bir oyun daha katmış oldu. The Day Before Unreal Engine 5 ile görsel olarak geliştirici ekibin istediği şeyleri sağlayacaktır. Ancak çıkışına bu kadar az zaman kala böyle bir hamle yapmakta oldukça riskli. Yeni The Day Before çıkış tarihi 1 Mart 2023 olarak duyuruldu.  Bu da bizlere geliştirici ekibin Unreal Engine 5 ile çalışabilecekleri 10 ayı olduğunu gösteriyor. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 14:06
Sanki her sistem ue5 motoruna hazır gibi bu ne acele herkeste 3000 serisi ekran kartları yok
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 23:06
Konsolda oyna o zaman
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 18:58
Merakla beklediğim bir oyun. Seneye çok sağlam bir şekilde gelecek...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Day Before çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir