The Day Before için yeni oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 28.02.2021 - 13:05
İlk videosu ile büyük ses getiren, hayatta kalma ve MMO türlerini de birleştiren The Day Before için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

İlk videosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran The Day Before için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. IGN Fan Fest etkinliğinde yayınlanan bu yeni videoda daha çok çatışma dinamikleri üzerine durulduğunu görüyoruz.

The Day Before yeni oynanış videosu geldi

The Day Before açık dünya bir oynanışını hayatta kalma ve MMO türleri ile birleştiren bir yapım. Oyunda diğer oyuncular ile mücadele edebileceğiniz gibi ortaya çıkan salgınla, yani zombilerle de büyük bir mücadele içerisine girmeniz gerekiyor. Nitekim ilk oynanış videosunda bu dinamiklerin birçoğuna yer verilmişti. Yeni oynanış videosunda ise yine çatışma dinamiklerinin ön planda olduğunu görüyoruz.

Video açılışını karakterimizin geceyi geçirdiği bir ev içerisinde yapıyor. Çabucak toparlandıktan sonra kendimizi öne loot yaparken sokaklarda, daha sonra ise küçük bir çatışma içerisinde buluyoruz. Burada karakter animasyonları ve çatışma atmosferi çok başarılı dursa da hedef alma sisteminde bazı sıkıntılar olduğu da dikkat çekiyor. Videonun sonunda ise oyunda nasıl araçlar olacağına dair küçük bir sürprize de yer verilmiş. Oyun için daha önce hazırladığımız videoya ve Th Day Before'un genel dinamiklerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz. Araç sürüş dinamiklerinin de yer aldığı oyunun açıklanan bazı özellikleri de şu şekilde;

- Hayatta kalın: Terk edilmiş araçları, evleri ve gökdelenleri araştırarak yeni eşyalar bulun.

- Kimsenin girmeye cesaret edemediği bölgelere girin: Zombileri ve diğer oyuncuları gerçekçi silahlar ile geçerek yeni dünyanın efsanelerinden biri olun

- Salgın sonrası dünyayı keşfedin: Şaşırtıcı derecede güzel gözüken ama bir o kadar da tehlikeli olan bu dünyayı keşfedin.

- Bir kurtulan kolonisi bulun: Çok geç olmadaneski bir topluluğun yenilenme sürecine katılın. Hayatta kalan bu kolonilerde aldığınız silah ve eşyaları satabilir ve diğer oyuncular ile güvenli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Fntastic stüdyosu tarafından geliştirilen oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 18:49
İsminde "Day" bulunmayan bir zombi oyunu istiyoruz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 11:27
O kadar inanılmaz olan ne anlayamadım, bu grafikler hatta daha iyisi last of us, uncharted , gow da filan da var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 10:21
Vuruş hissi yok. ÇÖP
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 12:13
Tlous 1 i birak 2 ci oyunu bile göremiceksiniz. Pc ye çikacakmis zaten moloz yiğini gibi duruyor hic bi zaman tlous 2 yi o kaliteyi o mükemmelliği göremiceksiniz .
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 20:16
hail the calamity howler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 10:59
4K Olması guzel olmuş hep bu tarz oyun beklemiştim ahhhh dead island ahhhh
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Day Before için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir