The Death of Superman animasyonundan yeni bir fragman paylaşıldı

Nagihan Selin İnce 11.05.2018 - 21:51
The Death of Superman Ağustosta yayınlanacak

The Death of Superman animasyonundan ilk fragman yayınlandı.  DC Evreninin animasyon dünyası hızla büyürken The Death of Superman'den gelen fragman DC hayranlarının ilgisini kolayca çekmesi bekleniyor. Geçen yıl San Diego Comic-con sırasında anons edilen The Death of Superman 1992 yılında yayınlanan aynı isimli Superman çizgi romanından uyarlanacak.

Doomsday ve Superman The Death of Superman animasyonunda karşı karşıya geliyor

DC Sinematik Evreni'ni başlattı sayılan Batman V. Superman filminin sonunda bu ikilinin dövüşüne tanık olmuştuk şimdi ise bir kere daha DC'nin daha başarılı olduğu bir alan olan animasyon ile dövüşü izleyeceğiz. Animasyonda Superman dışında karşımıza The Flash, Green Lantern, Wonder Woman gibi başka karakterler de çıkacak. Superman'i Jerry O'Connel, Batman'i Jason O'Mara, Green Lantern'i Nathan Fillion, Wonder WomanRosario Dawson, Aquman'i Matt Lanter ve Cyborg'u ise Shemar Moore seslendirecek.

The Death of Superman bu yaz, Ağustos ayında yayınlanacak. Fragmanda Doomsday'in dünyaya gelişi ve tüm kahramanların ona karşı bir savaşa girmesini görüyoruz. Ardından Superman savaştaki yerini alıyor. The Death of Superman 7 Ağustos'da izlenebilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2018 12:27
DC keşke flash,justice league ve JL animasyonları yapsa 3-4 saatlik efsane olur,bıraksınlar film yapmayı bunu yapsınlar çok güzel yapıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Death of Superman animasyonundan tam fragman paylaşıldı
İlginizi Çekebilir