The Division 2'yi baştan sona kadar tek başımıza oynayabilceğiz

Furkan Güler 9.07.2018 - 15:11
Oyun hakkında yeni açıklama geldi.

Geçtiğimiz Şubat ayında sürpriz bir şekilde duyurulan Tom Clancy's The Division 2, E3 2018 fuarında gösterildikten sonra oyuncuları iyice heyecanlandırdı. Oyun hakkında detaylar vermeye devam eden Ubisoft, oyunun oynanış mekaniklerine tekrar değindi. Oyunun yönetmenlerinden olan Mathias Karlson, bütün hikayeyi baştan sona tek başımıza oynayabileceğimizi belirtti. Oyunun sonunu tek başına görmek isteyen oyuncular için böyle bir karar verdiklerini belirten Karlson, oyunu tek başına oynamak isteyen oyuncular rahatlattı.

The Division 2 hakkında yeni bir açıklama yapıldı

İlk oyunu da tek başımıza oynayabiliyorduk ancak bazı özel görevleri tek başımıza geçmek oldukça zorlu olabiliyordu. The Division 2'nin çevrimiçi oyunlarda tek başına takılmayı seven oyuncular için tasarlandığı aşikar. Ancak oyun daha çok, oyunları grupça oynamayı seven oyuncuları hedeflediği için The Division 2'nin içerikleri buna göre şekillenecektir.

Oyun sonu içeriği bakımından sıkıntıları olan ilk Division oyunu, ek paketleri sayesinde bu tarz açıklarını kapatsa da, oyuncu kitlesini erkenden kaybettiği için eski ihtişamına geri dönememişti. Bakalım ikinci oyunda yine bu tarz hatalar yer alacak mı? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 19:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 15:46
Adamlar çevrim içi single den bahsediyor yani yine birincisi gibi normal Single player modu olmayan bir oyun gelecek..
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 20:49
Evet yine birincisi gibi korsan oynayamayacaksın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 9.07.2018 15:56
Her şey çok güzel olacaktır ama hikaye işleyişi nasıl olacak hiç bilemiyorum...Eskii Tom Clany's serilerinden tecrübeli isimler var ekipte umarım iyi bir hikaye işleyişi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division 2'yi baştan sona kadar tek başımıza bitirebileceğiz
İlginizi Çekebilir