The Division Resurgence oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 14.07.2022 - 11:25
Mobil platformlara oynaması ücretsiz olarak çıkacak The Division Resurgence oynanış videosu yayınlandı. Ubisoft açık dünyasını iOS ve Android'e taşıyor.

Ubisoft'un geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde duyurduğu ve mobil platformlar için oynaması ücretsiz olarak çıkacak The Division Resurgence oynanış videosunu yayınladı. Tom Clancy's The Division oyunlarını temel alan yapım yine hikaye anlamında bu seriyi sürdürecek ve tüm mobil platformlarda F2P (free to play) olacak.

The Division Resurgence oynanış videosu

Tom Clancy's The Division oyunlarını oynayanlar bilir, devasa açık dünyası daima tehditler barındırıyordur. The Division Resurgence de her ne kadar mobil platformlara çıkacak olsa da açık dünyasından pek taviz vermiş gibi görünmüyor. New York'ta geçecek olan yapım yine oldukça büyük ve detaylı bir açık dünyaya sahip. The Division Resurgence serinin PC platformlarına çıkan oyunlarıyla aynı özellikleri taşıyor. Görevleri haritadan işaretlerseniz size yol tarifi gösteriyor, yine aynı arayüz şemasını ve renk paletlerini kullanıyor. Seriden mobil oyun olması dışında pek bir farkı yok diyebiliriz. Arkadaşlarınızla birlikte görevler yapıp, karakterinizin ekipmanlarını geliştirmenize olanak tanıyan bir RPG sistemi olduğunu da belirtelim. Zaten Ubisoft oyunu, açık dünya bir rol yapma oyunu olarak tanımlıyor.

Yine serinin PC oyunlarında olduğu gibi sınıflar var ve arkadaşlarınızla bu sınıfları uyumlu şekilde kullanarak takımlar oluşturabiliyorsunuz. Açıkçası bunun ağırlığını önceki oyunlarda pek hissedemiyorduk, hangi sınıflar alınırsa alınsın, eğer güzel hasar veren ve iyi savunma yapan iki kişi varsa bölümler kolaylıkla bitiyordu. Bakalım mobil deneyimi için bu durum ne olacak.

The Division Resurgence oynanış videosu yayınlandı

Oyunun hali hazırda kapalı alfa testleri için oyunculara kapısı açık. Dilerseniz buraya tıklayarak ilgili Ubisoft sayfasını ziyaret ederek daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Mobil oyunlardan söz etmişken, en iyi mobil oyunlar yazımızı hala okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 14:33
Valla açıkcası yiğenim gece gündüz telefondan oyun oynarken artık telefon dayanamadı patladı şimdi ellerinden tedavi görüyor.. o yüzden ne bilim mobile de oyun bana çok gereksiz geliyor yaa hem ekran ufak hemde telefon aşırı ısınıyor ne olur ne olmaz yiğenimin halini gördükten sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 11:36
Yorar, hemde sağlam yorar. Mobilde böyle bir oyun, çok yorar adamı. Ama oyun güzel duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division Resurgence oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir